UTI Construction and Facility Management angajează 130 de oameni cu salarii nete de peste 4.000 lei

Unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața de construcții și facility management, cu capital 100 la sută românesc, recrutează 130 de persoane de execuție pentru proiectele pe care le derulează în București și în țară și oferă salarii nete de peste 4.000 de lei.

“Compania UTI Construction and Facility Management derulează proiecte complexe în București și în țară, prin cele opt sucursale regionale, angajează aproximativ 130 de persoane pe diverse posturi și oferă pachete salariale foarte atractive și corecte, prin contracte de muncă pe perioadă nedeterminată.

Căutăm instalatori, frigotehniști, lăcătuși, electromecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenți slabi pentru proiecte în București-Ilfov, Moldova, Transilvania, Muntenia, Dobrogea. Salariile personalului de execuție pot depăși 4.000 de lei net, în funcție de experiența și autorizările deținute. Contractele se semnează imediat după acceptarea ofertei”, anunță Cristian Costea, directorul general al societății.

Potrivit acestuia, pachetele de beneficii includ contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu atractiv, spor pentru calificări speciale, tichete de masă, asigurare de viață, abonament de servicii medicale și bonusuri în funcție de performanță.

Pentru angajații care nu locuiesc în București și sunt dipuși să se relocheze, compania poate asigura și cazare gratuită în căminele proprii și transport la și de la locul de muncă. Detalii despre posturile disponibile pot fi obținute la telefon: 0731 039 713, la adresa de mail hrdesk@uti.eu.com și pe site-ul uticfm.ro.

“Suntem un angajator solid, profesionist și corect, care își respectă și recompensează angajații la valoarea muncii lor. Pe o piață a forței de muncă tot mai săracă în specialiști, mulți angajați sunt atrași de salarii nete mari, dar care nu sunt în totalitate trecute în contractele de muncă, și își sabotează pensia și asigurările sociale‟, spune Cristian Costea.

Cu peste 650 de angajați în București și în toate regiunile țării, UTI Construction and Facility Management este unul dintre cei mai puternici jucători pe piața de construcții și facility management. În vara acestui an, în urma unui proces intern de divizare, UTI Facility Management a preluat o echipă complexă și competențele aferente de antrepriză și construcții existente într-o altă companie a grupului UTI și a devenit UTI Construction and Facility Management. Demersul a avut menirea de a întări prezența firmei pe piețele pe care activează, prin oferirea unui pachet extins de servicii și instalații complementare.

UTI Construction and Facility Management este activă pe piața de construcții și instalații din 1994 și a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții specializate pentru obiective de infrastructură civilă sau critică. Implementează sisteme de ultimă generație, dezvoltate intern sau realizate de producători de renume mondial. Este partener autorizat în România al Smiths Detection și CEIA pentru proiecte de securitate fizică și protecție antitero.

Compania furnizează și soluții complete de facility management, administrare și dezinfecție a spațiilor din aeroporturi, clădiri de birouri, complexuri rezidențiale, bănci, spații comerciale și industriale, hoteluri, infrastructuri critice și obiective cu grad înalt de securitate, stadioane și săli de concerte, spitale, instituții de învățământ și administrative. Serviciile pe care le oferă pot fi achiziționate sub formă de abonament sau comandă punctuală.

Articolul anterior

Jumătate dintre absolvenții Școlii de Carte și Meserii au trecut examenul care le-a adus o diplomă "ca-n Germania"

Articolul următor

Programul de mobilitate internă Luxoft: începi pe plan local și crești la nivel mondial

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share