Deloitte va avea un nou birou în Timişoara, de la finalul acestei luni

Una din cele mai importante companii de consultanță și audit din România își relochează activitatea din Timișoara în clădirea ISHO Offices.

Operațiunile Deloitte România pentru zona de vest a țării vor demara într-un spațiu nou, situat in corpul 2 al clădirii ISHO Offices. Noul birou va fi funcțional la finalul lunii mai.

“Noul sediu răspunde nevoilor actuale ale echipei regionale a Deloitte, care deservește vestul țării din 2008, când am inaugurat biroul de la Timișoara. Echipa noastră locală de experți oferă servicii de audit și fiscale și facilitează accesul clienților la toate tipurile de servicii oferite de profesioniștii aflați în București, pentru a sprijini companiile din această regiune să-și identifice și valorifice potențialul de business”, declară Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Deloitte se alătură astfel brandurilor importante care își confirmă prezența în ISHO Offices, precum Raiffeisen Bank, OTP Bank, Bosch, HUF sau Visteon. “Ne propunem ca ISHO să găzduiască companii importante prezente în regiune. Atragerea lor, dar și selectarea celor mai bune servicii și facilități care să deservească angajații, sunt o prioritate pentru noi. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO un important pol de business pentru întreaga regiune, un hub de excelență în servicii IT, consultanță financiară și creativitate, care, alături de zona de locuire și facilitățile premium oferite, vor transforma cartierul construit de noi în cel mai dinamic centru al orașului”, spune Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul IT, financiar și operațiuni, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO. Alături de cele peste 1.200 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, ISHO va beneficia de o gamă largă de servicii: un centru de conferințe ultramodern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru startup-urile din oraș, unul pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym. Lucrările de dezvoltare au continuat și în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidențială, cât și pe cea office.

Articolul anterior

Fabrica Vitesco Technologies din Ghimbav are un nou director general

Articolul următor

Tehnologie "Made in RO": O parte a istoriei Volkswagen ID.4, mașina anului 2021, scrisă de inginerii Continental din Iași, Sibiu și Timișoara

Articole din aceeași categorie
Citește

Evoline: It’s possible

Sloganul “it’s possible” reflectă cel mai bine atuurile companiei evoline, care își propune să lupte împotriva imposibilului și…
Total
0
Share