Partenerul IT oficial al Jocurilor Olimpice vrea să angajeze peste 1.000 de specialişti IT în România, în acest an

Producătorul de soluţii de securitate cibernetică Atos România, parte a companiei franceze Atos, plănuieşte să angajeze 1.000 de IT-işti în 2022. 400 de posturi sunt pentru juniori.

Subsidiara din România a companiei franceze caută absolvenţi, dar şi oameni cu experienţă, din toate oraşele. Angajaţii vor lucra în sistem majoritar remote. Atos România a încheiat anul 2021 cu peste 3.000 de angajaţi în sediile din Bucureşti, Braşov, Iaşi şi Timişoara. Specialiştii săi deservesc peste 300 clienţi din 15 ţări.

Atos are parteneriate cu instituţiii de apărare, securitate cibernetică, ştiinţă şi sănătate, și este una dintre cele mai importante organizaţii franceze de pe piaţa din România. Pentru 2022, îşi propune să atragă atât tineri la început de carieră, cât şi seniori şi profesionişti cu experienţă în domeniile R&D, Cybersecurity, Application Development, Big Data and Security, High performance computers, Data Center and Hosting, Systems Applications and Products, Cloud Enterprise Solutions, Digital Workplace. Compania caută și tineri absolvenţi, pentru Academiile Atos, în special pentru cele de CyberSecurity, Cloud, Application Management, SAP şi DevOps.

La începutul acestui an, Atos România a obţinut re-certificarea Great Place to Work, prin care este recunoscută drept un angajator de top din perspectiva oferirii unei experienţe pozitive constante la locul de muncă. Certificarea se bazează pe rezultatele obţinute într-un studiu independent, realizat în rândul angajaţilor. Atos este lider european şi unul dintre cei mai importanţi jucători globali în soluţii de securitate cibernetică. De 30 de ani, este partenerul IT oficial al Comitetului Olimpic International și furnizează expertiză şi servicii de cybersecurity pentru Jocurile Olimpice.

Articole din aceeași categorie
Total
13
Share