Metro Systems: zeci de posturi disponibile pentru specialiști IT, în Brașov și București

Unul dintre angajatorii de top în industria IT a demarat o campanie de recrutare care va duce la extinderea echipei din Brașov. În același timp, își completează echipa din Capitală.

Pentru subsidiara din Brașov, înființată în 2014, Metro Systems pune la bătaie câteva zeci de posturi, de la Java Developer sau Java Scala Developer, la Application Administrator, IT Support Specialist (German), Website Support and Operations Engineer sau .Net Developer. Metro Systems continuă să facă angajări și la București, unde recrutează Java Developer, Java/Scala Developer, Network Engineer, Oracle PL/SQL Developer, Senior QA Engineer Data Warehouse, System Engineer for Business Intelligence și Java Software Engineer – Customer Master Data.

Filială a Metro Systems Germania, Metro Systems România furnizează soluţii IT complete pentru toate liniile de vânzări ale Metro, în 29 de ţări din Europa şi Asia. Din decembrie 2004, de la înfiinţarea Metro Systems România, numărul angajaţilor a crescut până la 800, iar compania continuă să se extindă. Nucleul din care s-a dezvoltat Metro Systems România a fost Centrul de Competenţă IT, din cadrul Metro Cash & Carry România, care îşi desfăşura activitatea la sediul central Metro Cash & Carry din Otopeni. Mulţi dintre specialiştii care au format echipa iniţială continuă să lucreze pentru companie şi deţin acum funcţii de conducere.

Metro Systems România asigură soluţii IT care constau în managementul mărfurilor şi logisticii, gestionarea bazelor de date cu clienţi, sisteme de operare şi administrare de baze de date, soluţii de raportare şi data warehouse, sisteme de integrare, reţelistică şi helpdesk, administrarea sistemelor de checkout şi soluţii de e-commerce. Compania este specializată în administrarea sistemelor IT, a bazelor de date şi a reţelelor de comunicaţii, și oferă, pentru toate ţările Metro, servicii de monitorizare şi operare 24/7.

 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share