Din outsourcing în mass-media: fondatorul CallPoint devine acționar la o publicație online în engleză

Grégoire Vigroux a devenit acționar al City Compass Media, publisher-ul Romania-Insider.com, cel mai citit site de știri în limba engleză din România.

Investitorul francez se alătură Corinei Chirileasa, fondatoarea Romania-Insider.com, și lui Volker Moser (foto, dreapta), co-fondator al City Compass, ca acționari cu participații egale în companie. “Am fost impresionat de calitatea site-ului și de creșterea sa. Sunt un cititor pasionat al publicației Romania-Insider.com, al newsletter-ului zilnic, al serviciului România Press Review și al ghidului City Compass. Sunt pasionat de mass-media, în general, așa că am decis să fac parte din acest proiect în creștere, lider de piață pe nișa sa”, declară Grégoire Vigroux (foto, stânga).

Grégoire Vigroux trăiește în România de zece ani. Este co-fondatorul companiei de outsourcing CallPoint, pe care a vândut-o către compania canadiană Telus International. Anul acesta, a investit și în preluarea ediției românești a publicației online de limbă franceză Le Petit Journal. Lansat în 2010, Romania-Insider.com are, lunar, 200.000 de cititori unici, din toată lumea, peste 10.000 de abonați la newsletter și peste 200 de abonați la serviciul premium de revista presei locale, în engleză. Din 2015, face parte din City Compass Media, care tipărește și ghidul anual City Compass, pentru turiști și expați.

Articolul anterior

Târgoviște: Arctic pregătește viitoarea generație de tehnicieni

Articolul următor

Creşterea preţului la combustibil şi reglementările de preţ din alte state vor "ucide" sute de medicamente ieftine

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share