Diviodent aduce în România PROMIS, singura gamă de produse pentru igiena orală cu ingrediente naturale și ambalaje 100% biodegradabile

Unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții profesionale pentru cabinete stomatologice și îngrijire dentară din România a încheiat un nou parteneriat exclusiv cu Promis, un brand italian de produse pentru igiena orală, lansat recent.

Diviodent își extinde portofoliul cu o  gamă unică de produse pentru igiena orală cu 99 la sută ingrediente naturale, vegane, cu uleiuri esențiale organice și cu ambalaje 100 la sută reciclabile.

Activ pe piața din România din 2004 și condus de  Diana Baltac și Mihaela Radu, Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și consumatori individuali. Este unic importator în România pentru Ultradent Product, producătorul sistemelor profesionale de albire Opalescence, liderul mondial în albirea profesională a dinților.

“Piața produselor pentru igienă orală, inclusiv apă de gură, a cunoscut o creștere importantă în ultimii ani și în România. Pe de o parte, a crescut gradul de conștientizare a importanței igienei orale și a beneficiilor unui periaj regulat, corect, urmat de folosirea apei de gură sau a aței dentare. Oamenii sunt tot mai preocupați de sănătatea orală, înțeleg că o igienă orală adecvată contribuie la prevenirea problemelor dentare. Însă există puține alternative de produse pentru igienă orală cu etichetă curată, cu ingrediente naturale, dar cu eficacitate dovedită. Când am descoperit gama Promis, n-am stat pe gânduri – trebuia să-l facem cunoscut și disponibil și la noi. Este un brand care împărtășește valorile noastre de excelență și responsabilitate față de clienți, pacienți și mediu”, explică Diana Baltac, co-fondator Diviodent.

O alegere “verde” pentru dinți sănătoși

Luna aceasta, Diviodent și-a extins portofoliul de produse cu gama Promis și și-a consolidat astfel poziția de companie de referință pe plan local în furnizarea de soluții inovatoare și sustenabile pentru îngrijirea orală. Cu ingrediente naturale, vegane, cu uleiuri esențiale și ambalaje prietenoase cu mediu, 100 la sută reciclabile, periuțele de dinți ecologice, apa de gură, gelurile dentare împotriva formării tartrului și a cariilor sau pastele de dinți naturale din gama Promis sunt disponibile pe dentalmall.ro.

“Majoritatea oamenilor cumpără produse de igienă orală oarecum nechibzuit – periuțe de dinți din supermarket, plus apă de gură și paste de dinți cu cât mai mulți agenți chimici posibili. De două ori pe zi, folosim produse care nu sunt bune nici pentru dinții noștri, nici pentru mediu. Sau ni se oferă produse durabile, care respectă mediul, dar nu sunt eficiente din punct de vedere al sănătății orale. Promis și-a promis să umple fix acest gol. A studiat și a cercetat o linie de produse care să fie cu adevărat prietenoasă cu mediul, dar și cu rezultate optime pentru sănătatea orală”, adaugă Mihaela Radu, co-fondator Diviodent.

Produsele Promis se remarcă prin designul lor de înaltă calitate, eficacitate în abordarea celor mai întâlnite probleme de sănătate orală, tartrul și cariile, și angajamentul ferm pentru durabilitate, grijă față de mediu și sustenabilitate.

DESPRE DIVIODENT

Este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și persoane fizice și unic importator Ultradent Products în România. Este activ pe piața din România din 2004 și este condus antreprenoarele Diana Baltac și Mihaela Radu. Distribuie consumabilele prin două căi principale. Pe segmentul B2B, consumabilele pentru cabinetele stomatologice sunt furnizate în principal prin rețeaua specializată de distribuitori, construită și consolidată în cei 20 de ani de activitate. În urma evenimentelor de promovare adresate consumatorului final, ponderea vânzărilor online pe dentalmall.ro este in creștere semnificativă.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share