Divizia de business a Orange, desemnată Partenerul Anului pentru Microsoft în România

Orange Business Services a primit distincția Partenerul Anului 2020 al Microsoft în România, la premiile anuale 2020 Microsoft Partner of the Year Award.

Compania a fost recunoscută printre partenerii globali Microsoft care au demonstrat excelență în inovarea și implementarea de soluții pentru clienți, bazate pe tehnologia Microsoft. “Colaborăm cu Microsoft de mai bine de cinci ani și definim împreună un portofoliu de soluții adaptate nevoilor clienților noștri comuni. Suntem într-o perioadă specială, influențată de restricțiile impuse de pandemie, care creează noi nevoi pentru companii. Vedem o cerere crescută pentru soluțiile de colaborare și pentru munca la distanță, dar și o conștientizare în creștere a avantajelor și flexibilității tehnologiei cloud. Produsele Microsoft ne-au ajutat să venim în ajutorul clienților Orange Business Services cu soluții practice, ce pot fi implementate rapid și de la distanță”, spune Florin Popa, director Business to Business Orange România

Premiile 2020 Microsoft Partner of the Year recunosc partenerii Microsoft care au dezvoltat și livrat soluții excepționale, bazate pe tehnologiile Microsoft, în ultimul an. Premiile sunt clasificate în mai multe categorii, iar distincțiie sunt oferite după selecția a mai mult de 3.300 de nominalizări înscrise din peste 100 de țări la nivel global. Alături de Microsoft, OBS s-a concentrat pe oferirea unor soluții, precum cele din pachetul Office 365, care să ajute business-urile să-și păstreze nivelul productivității, să răspundă provocărilor pieței și să le permită angajaților să rămână acasă, în siguranță.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Acești colaboratori și-au depășit limitele pentru a oferi, într-un timp foarte scurt, soluții ce rezolvă provocările complexe cu care lumea de business se confruntă în această perioadă – de la comunicare și colaborare în mediul virtual, până la a ajuta clienții să-și atingă obiectivele de business cu serviciile de cloud Azure”, arată Gavriella Schuster, vicepreședinte corporate, One Commercial Partner, Microsoft.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Detalii despre soluțiile Microsoft oferite de OBS pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share