După faptă, și răsplată: cea mai bună echipă de la JYSK a plecat la spa, Country Manager-ul și colegii din echipa de management i-au ținut locul în magazin

Colegii din echipa magazinului JYSK Craiova 2, care au obținut premiul pentru Cea mai bună echipă, au primit o zi liberă în care s-au relaxat la piscină. În locul lor, în magazin au lucrat colegii din echipa de management a JYSK România.

În fiecare an, printre premiile JYSK acordate pentru cele mai bune rezultate se numără și premiul pentru Cea mai bună echipă. În FY21, premiul a ajuns la JYSK Craiova 2, care a avut cele mai bune rezultate la KPI-ii specifici, inclusiv staff turnover zero.

Premiul pentru echipă a fost o zi liberă, pe care colegii au petrecut-o la piscină și spa. În locul lor, sarcinile din magazin au fost preluate de echipa de management JYSK2, coordonată de Raluca Gherghe, District Managerul responsabil de magazinul din Craiovița.

Sarcini variate și interacțiune cu clienți

Dana Cujbă, Customer Service Manager, care vorbește zilnic la telefon, pe email, chat sau Facebook cu clienții, a fost bucuroasă că a avut ocazia să interacționeze acum față în față cu ei și să îi ajute să facă cele mai bune alegeri.

“Sarcinile au fost variate, am început ziua cu verificarea etichetelor în magazin și retipărirea lor acolo unde este necesar, am suplimentat rafturile cu produse, am pregătit rezervările cu ridicare din magazin și am oferit suport colegilor acolo unde era nevoie. Indiferent de sarcina avută într-un moment al zilei, cel mai important era să consiliez clienții, astfel că, indiferent care ce responsabilitate aveam, aceasta era întreruptă pentru a oferi suportul necesar clienților”, povestește Dana. 

Dana Cujbă, Customer Service Manager @ JYSK România și Bulgaria.

Ea mărturisește și că o zi petrecută în magazin o ajută să înțeleagă mai bine sarcinile colegilor din magazine. “Lucrurile se văd altfel când stai în fața unui calculator. Recomand oricărui coleg, indiferent de departamentul din care face parte, sa meargă în magazin, iar apoi cu siguranță va înțelege mult mai bine anumite procese”, spune Dana.

Ciprian Frățilă, B2B Manager, a petrecut mare parte din zi în depozit, unde a montat mobilierul ce trebuia expus – mese, bănci, biblioteci, vitrine și un dulap -, alături de alți doi colegi, Cristi Cuzmin, Financial Manager, și Cristi Zamfir, Development Manager.

“A fost o experiență plăcută și utilă, care mi-a arătat volumul ridicat de muncă din magazinele JYSK, situațiile întâlnite și modalitățile de rezolvare. Mă bucur că, prin activitatea de montaj, am rezolvat una dintre sarcinile colegilor din magazinul JYSK Craiova 2. Ziua petrecută în magazin mi-a arătat, încă o dată, ritmul alert de lucru din magazine. În același timp, m-am familiarizat și mai mult cu sarcinile colegilor și cu produsele JYSK”, povestește Ciprian.

Alex Bratu, Country Manager @ JYSK România și Bulgaria.

Un magazin aparte

Cum suntem la începutul sezonului de Crăciun, iar noua colecție de decorațiuni și accesorii de Crăciun a început deja să sosească în magazinele JYSK, câțiva dintre colegi au avut ca sarcină amenajarea rafturilor cu produsele de Crăciun. Printre ei s-a aflat și Ionuț Luca, Store Concept Manager, cel care se asigură că în toate magazinele JYSK este implementat corect conceptul de amenajare.

“Mi-am amintit că în magazin nu te poți axa niciodată doar pe un task, pentru că de fiecare dată apare câte ceva. Cel mai important lucru este să consiliez clienții, așa că trebuie să alergi de la client la taskul tău și așa mai departe. Acest magazin este unul atipic, prin faptul că depozitul este în afara magazinul. Mai mult de atât, orice produs din depozit trebuie dus cu un lift. Aceste lucruri consumă timp, iar asta m-a făcut să-mi dau seama că orice activitate, oricât de banală ar fi pentru un magazin oarecare, pentru acest magazin este o adevărată provocare. Așa că felicitari magazinului din Craiova 2 pentru eforturile depuse!”, spune Ionuț Luca.

Premiul pentru cea mai bună echipă din magazinele JYSK a fost o zi liberă, pe care colegii au petrecut-o la piscină și spa.

O zi la spa pentru echipă

În timp ce sarcinile din magazin erau realizate de colegii de la sediul central, echipa de magazin a petrecut ziua la spa și piscină. S-au relaxat, au socializat, au înotat și s-au distrat. Și au meritat din plin această zi liberă!

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share