E.ON angajează 300 de vorbitori de germană şi IT-işti, în Sibiu şi Iaşi

Odată cu inaugurarea, la Sibiu, a Centrului de Servicii Clienţi ce va deservi clienţii din Germania ai Grupului E.ON, și după înfiinţarea la Iaşi, în 2017, a companiei E.ON Software Development, E.ON demarează o campanie de recrutare de proporții.

La Sibiu va fi inaugurat, în acest an, un Centru de Servicii Clienţi care va deservi clienţii din Germania ai Grupului E.ON. Până la sfârșitul anului 2019, aici vor fi înfiinţate aproximativ 250 de locuri de muncă, care vor oferi oportunităţi foarte bune de angajare pentru vorbitorii de limbă germană din regiune.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În plus, grupul german a înfiinţat, anul trecut, la Iaşi, compania E.ON Software Development, unde au fost deja angajate 70 de persoane. Până la sfârşitul anului, planul este ca numărul lor să ajungă la 120. Compania furnizează companiilor din Grupul E.ON din 13 ţări dezvoltări și soluții IT necesare activității curente de business.

În România, E.ON a încheiat anul trecut cu 5.710 angajați, cu aproape 250 mai mulţi decât la finalul lui 2016. În ultimii ani, “gigantul” german a făcut angajări pentru centrul de servicii din Cluj-Napoca, care își propune să ajungă la 500 de salariaţi. Centrul de la Cluj are în grijă operaţiunile de contabilitate ale grupului E.ON. Un centru similar, specializat pe partea de resurse umane, funcţionează în Berlin.

Anul trecut, companiile din grupul E.ON România au investit 475 milioane lei, prioritar pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale şi electricităţii. Pentru acest an, sunt bugetate investiţii de peste jumătate de miliard de lei, cu aceeaşi destinaţie. De la venirea în România, în 2005, E.ON a realizat investiţii de peste șase miliarde lei (1,5 miliarde euro). Contribuţiile virate la bugetul de stat şi la bugetele locale se apropie de 1,9 miliarde de euro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share