Oracle face recrutări pentru noul birou din Iași

Creșterea accelerată în domeniul Cloud generează noi locuri de muncă, în cadrul Oracle România. Odată cu inaugurarea oficială a biroului din Iași, primul din afara Bucureștiului, compania își propune să angajeze încă 20 de oameni, până la sfârșitul anului fiscal 2017, în cadrul departamentului Oracle Software Support. Ei se vor alătura unei echipe din care fac parte, în acest moment, 50 de oameni.

Deschiderea primului birou din Moldova reprezintă o etapă din planul de extindere a companiei la nivel național. Potrivit conducerii Oracle România, Iașiul a fost ales datorită calității ridicate atât ale sistemului educațional, cât și ale forței de muncă. „Este o perioadă foarte interesantă pentru Oracle. Expansiunea în afara capitalei a fost planificată de ceva vreme, iar Iașiul – și întreaga regiune a Moldovei – a reprezentat una dintre variantele pe care le-am luat în calcul. Este un pas important pentru Oracle în România și dovedește, încă o dată, angajamentul față de planul de extindere la nivel național și față de recrutarea permanentă a talentelor de top. Oracle a fost declarat cel mai dorit angajator, în ultimii trei ani, iar Iașiul este un binecunoscut centru academic și universitar și oferă calitățile și abilitățile perfecte pe care Oracle le caută în candidații ideali: un mix de cunoștințe tehnice, financiare și de vânzări, precum și cunoștințe de limbi străine”, explică Sorin Mîndruțescu (foto), Country Leader & CEE Cloud Director.

Birourile din Iași ocupă o suprafață de 1.800 de metri pătrați și sunt situate în centrul orașului, o zonă cu acces la transportul în comun și cu legături rutiere foarte bune cu întregul oraș și cu aeroportul. Biroul este gândit sub același concept și design ca birourile Oracle din București și oferă angajaților un mediu de lucru la standarde internaționale. Facilitățile includ o cafenea mare, zone de relaxare prietenoase, săli de conferințe interne, de diferite dimensiuni, care îndeplinesc cu succes nevoile echipelor atât pentru întâlnirile interne cât și externe. „Prin această expansiune, Oracle, una dintre cele mai bune și cele mai inovatoare companii americane, va promova prosperitatea atât în România, cât și în SUA, printr-o creștere în comerțul de servicii și prin investiții”, este convins Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, prezent la inaugurarea sediului Oracle din Iași.

Primul birou Oracle din România a fost deschis acum mai bine de 20 de ani, în 1995. Oracle a fost prima companie mare de software cu o prezență directă în România. De atunci, Oracle a crescut și și-a extins activitățile semnificativ. Deschiderea centrelor de servicii globale și a noului sediu din Iași a dus la o creștere a numărului de angajați. În acest moment, Oracle are peste 4.100 de angajați în ambele orașe.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share