Banner

E.ON începe un nou capitol odată cu mutarea în noul birou din Record Park

Unul dintre cei mai mari angajatori și cei mai activi jucători în domeniul serviciilor de suport din Cluj-Napoca, E.ON Business Services Cluj se va muta într-un nou spațiu de birouri în Record Park, proiectul mixt dezvoltat de Speedwell și deținut de AYA Properties Fund.

Odată cu finalizarea amenajărilor și pregătirilor, Record Park este gata să primească E.ON în noul birou ultramodern. Spațiul de birouri E.ON este o reprezentare a viziunii companiei de a schimba mediul de lucru. Spațiul de lucru clasic a fost transformat cu grijă într-unul cu design dinamic și colaborativ, care promovează creativitatea, inovația și sinergia între angajați.

Noul birou dispune de numeroase zone de colaborare, integrate strategic în spațiul de lucru. Aceste spații servesc drept hub-uri dedicate schimbului de idei, sesiunilor de brainstorming și discuțiilor în echipă, pentru a promova o cultură a colaborării și comunicării deschise. De la zonele de relaxare confortabile și terasele relaxante până la sălile de ședințe moderne, dotate cu tehnologie de ultimă oră, fiecare element a fost atent selectat pentru a inspira munca în echipă și pentru a îmbunătăți productivitatea.

E.ON Business Services Cluj, parte a grupului german E.ON, unul dintre cei mai mari operatori de rețele de energie din Europa, s-a stabilit în Cluj-Napoca în 2012, cu scopul de a furniza servicii financiare și de contabilitate de înaltă calitate clienților interni ai Grupului E.ON din întreaga lume.

“Noul nostru birou din Record Park marchează un pas important pentru E.ON Business Services Cluj, odată cu intrarea într-o nouă etapă de creștere și progres. Amenajările excepționale și locația strategică a clădirii completează perfect angajamentul nostru față de inovație și servicii pentru clienți. Așteptăm cu nerăbdare oportunitățile pe care acest nou spațiu de lucru le va oferi pentru îmbunătățirea serviciilor noastre și pentru experiența angajaților”, spune Stefan Balster, director general E.ON Business Services Cluj.

Noul chiriaș ocupă două etaje consecutive, cu o suprafață totală de 3.500 mp. “Biroul este cu adevărat ultramodern. Are un design de ultimă generație și facilități moderne, care se potrivesc perfect angajamentului E.ON față de inovație și excelență. A fost o călătorie palpitantă să asist la transformarea acestui spațiu de lucru într-un mediu dinamic, care va inspira, fără îndoială, echipa E.ON, și va ridica nivelul serviciilor”, arată Andreea Păun, Managing Partener Griffes, compania de consultanță imobiliară care a intermediat tranzacția de închiriere a birourilor.

Noul birou dispune de numeroase zone de colaborare, integrate strategic în spațiul de lucru.

Record Park este primul proiect mixt din Cluj-Napoca și oferă 15.000 mp de spații de birouri și 236 apartamente, ancorate de facilitați de relaxare și recreere, un Mega Image, noul bistro Bruto și o grădiniță. A fost finalizat și livrat în 2020 și găzduiește, printre altele, sediul MHP Consulting Romania, o filială a brandului Porsche AG, și compania de asigurări americane MassMutual. Are certificarea BREEAM Excelent și oferă acces și modalități de parcare ce permit vizitatorilor și utilizatorilor permanenți să folosească parcarea interioară a complexului și să plătească în funcție de utilizare, facilitând accesul într-o zonă de obicei aglomerată, în timp ce optimizează costurile.

Record Park Offices este deținut de AYA Properties Fund, un fond de investiții imobiliare cu sediul în Belgia, ce pune accent pe active imobiliare în locații AAA din Europa de Sud-Est.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share