“Cadoul” E.ON Business Services pentru angajații săi, la aniversarea unui deceniu de prezență în Cluj: birouri noi, în centrul orașului

Unul dintre cei mai mari angajatori și cei mai activi jucători din domeniul serviciilor de suport business din Cluj-Napoca, E.ON Business Services Cluj își mută birourile la Record Park, proiectul de tip mixed-use din centrul orașului.

Această mutare marchează cei zece ani de prezență a companiei pe piața din România. E.ON Business Services Cluj, parte din grupul german E.ON, a fost înființat în Cluj-Napoca în 2012, cu scopul de a  livra servicii financiare și de contabilitate de cea mai bună calitate clienţilor interni ai Grupului E.ON din întreaga lume.

Compania a evoluat constant până la un număr de 600 de angajați, selectați pentru competențele lingvistice și tehnice, specifice domeniului financiar. Zece ani mai târziu, ținând cont de evoluția cerințelor pieței și odată cu adoptarea unui stil de munca hibrid, E.ON Business Services Cluj a decis să-și mute birourile la Record Park, ca să le ofere angajaților săi condiții de lucru îmbunătățite, dar și ca să beneficieze de accesibilitatea și facilitățile pe care le oferă acest proiect.

“După zece ani de creştere şi dezvoltare în Amera Tower, ne mutăm înspre centrul oraşului şi le oferim angajaților noştri avantajele unui birou modern, în inima Clujului. Relocarea în Record Park este o parte esențială pentru strategia noastră pe următorii ani. Sunt convins că, dacă le oferim oamenilor un mediu pozitiv, avem premise de stabilitate şi creştere în continuare”, declară Stefan Balster, Managing Director E.ON Business Services Cluj.

Record Park este primul proiect de dezvoltare și regenerare urbană de tip mixed-use din Cluj-Napoca. Oferă 15.000 mp de spații de birouri și 236 de apartamente, facilități de petrecere a timpului liber și servicii precum Mega Image, noul bistro Bruto și o grădiniță. Noul chiriaș va ocupa o suprafață totală de 3.500 mp de spațiu de birouri, desfășurată pe două etaje.

Record Park Offices a fost finalizat și livrat în 2020. Găzduiește, printre altele, sediul MHP Consulting România, o filială a Porsche AG, și pe cea a companiei americane de asigurări MassMutual. Proiectul de tip mixed-use a fost dezvoltat de Speedwell și este deținut de AYA Properties Fund, un fond belgian de investiții imobiliare, concentrat pe active amplasate în locații AAA, din sud-estul Europei. Agenția de consultanță imobiliară Griffes, reprezentată de Andreea Păun, a mediat această tranzacție pentru închirierea spațiilor de birouri.

DESPRE GRUPUL E.ON

Unul dintre cei mai mari operatori de rețele de energie și infrastructură energetică din Europa, este furnizor de soluții pentru peste 50 de milioane de clienți și unul dintre liderii pieţei de energie. Are în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 17 ani.

Companiile sale fanion sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, care desfăşoară activităţi de distribuţie și furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,4 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, a investit circa două miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,7 miliarde de euro.

E.ON Business Services Cluj a fost înființată în 2012, pentru a oferi servicii financiare și contabile premium clienților interni ai Grupului E.ON din întreaga lume. Datorită expertizei sale financiare și contabile, proceselor standardizate și structurilor IT, a devenit un partener important în procesul decizional global din Grupul E.ON.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share