Echipa Ateliere Fără Frontiere are un nou Director de Programe

Cu o experiență de aproape 20 de ani în sectorul non-guvernamental și peste zece  ani în management, Anemari-Helen Necșulescu se alătură, din 30 octombrie, Asociației Ateliere Fără Frontiere.

Anemari-Helen Necșulescu a fost Director  de Programe al Asociației Habitat for Humanity România, Director  Executiv al Asociaţiei ACCEPT, Director Executiv al Asociaţiei Community Links (2011-2013), iar timp de șapte ani a deținut diverse poziții în cadrul German Marshall Fund și International Republican Institute.

La Ateliere Fără Frontiere, Anemari-Helen Necșulescu va coordona Departamentul de Programe și va fi responsabilă de realizarea și implementarea strategiei  organizației, dezvoltarea programelor, dezvoltarea parteneriatelor, coordonarea acțiunilor de advocacy și contribuția la procesul de guvernanță. Va raporta direct Directorului Executiv al Asociației. “Mizăm pe experiența solidă și energia molipsitoare a lui Anemari-Helen Necșulescu pentru a crește impactul programelor și proiectelor Ateliere Fără Frontiere în domeniul incluziunii active, sensibilizării la protecția mediului, al solidarității și dezvoltării comunitare prin educație”, declară Raluca Ouriaghli, Directorul Executiv al Asociației.

Anemari-Helen Necşulescu este specializată în științe politice. Deţine un doctorat (Consolidare și tranziție în România post-comunistă: articularea dialogului dintre societatea civilă și actorii politici) și un masterat în Ştiinţe Politice, ambele obținute la Universitatea din București. “Am aflat despre proiectele derulate de Ateliere Fără Frontiere, despre preocuparea pentru reinserția persoanelor vulnerabile cu impact asupra mediului și educației, domenii care mă preocupă nu doar profesional, ci și personal, în calitate de cetățean și de mamă. Aduc cu mine experienţa, puterea de muncă şi dorinţa de a dezvolta programe ce vor avea impact asupra multor  oameni”, spune Anemari-Helen Necșulescu.

Articolul anterior

România organizează Olimpiada Internaţională de Matematică 2018

Articolul următor

Diaspora StartUp: câte 40.000 de euro pentru românii de peste hotare, care vor să pornească o afacere acasă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share