Edenred: Best Employer în România, al treilea an consecutiv

Compania specializată în emiterea de tichete și carduri preplătite pentru companii și salariați a fost desemnată unul dintre cei mai buni angajatori din România, în urma studiului Best Employers, realizat de Aon România.

Studiul analizează, în fiecare an, nivelul implicării profesionale a angajaților și urmărește criterii precum sentimentul de împlinire, autonomia, resursele, oportunitățile de învățare și dezvoltare, echilibrul dintre viața personală și cea profesională. “Noi vedem un supererou în fiecare dintre oamenii care formează familia Edenred, iar contribuția și talentul fiecăruia în parte contează în drumul echipei noastre spre succes. Supereroii își doresc să facă diferența în activitatea lor și învață unii de la ceilalți, pentru a crește împreună. Credem cu toată inima în lucrurile mici, făcute într-un mod extraordinar, în fiecare zi. Asta ne ajută să inovăm, să fim cei care dau tonul valului și nu se lasă purtați de el. Tocmai de aceea, suntem mândri că facem parte din Edenred”, declară Dana Sintejudean (foto), director general Edenred România & Moldova.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Potrivit companiei, Edenred le asigură angajaților pachete de beneficii fixe, care se situează cu 80 la sută peste media pieței din România. Printre acestea, se numără cardurile de masă, cardurile cadou pentru angajați și pentru copiii acestora, și voucherele de vacanță.

Studiul Best Employer a fost realizat între 4 și 8 septembrie 2017, printr-un sondaj anonim, la care au răspuns peste 25.000 angajați ai celor 41 companii participante. Grupul Edenred activează în 45 de țări și are aproape 8.000 de angajați. În România, compania are 145 de salariați. Volumul de business a fost de peste 26 miliarde euro, în 2017, dintre care 78 la sută prin soluții digitale.

Articolul anterior

Gigantul elveţian Clariant construiește o fabrică lângă Craiova

Articolul următor

Rectorul Universităţii "Babeş-Bolyai" este noul preşedinte al Academiei Române

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share