Edenred România are un nou General Manager

De luna aceasta, Codruț Nicolau preia funcţia de General Manager la Edenred România de la Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, ca director regional Edenred Europa Centrală şi de Est.    

Codruț Nicolau va continua să implementeze strategia de digitalizare accelerată a Edenred România – atât portofoliul de soluții ce alcătuiesc ecosistemul de beneficii, cât și procesele interne ale companiei – și să consolideze poziția de lider pe piața de beneficii extrasalariale a companiei în România.

Noul General Manager al Edenred România are o experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar şi o expertiză vastă în toate punctele de business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management). 

“Am convingerea că Edenred va continua să joace un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de beneficii pentru angajaţii din România şi îşi va consolida poziţia de lider de piaţă. Îmi propun ca, alături de una dintre cele mai performante echipe, să construim un business de tip one-stop-shop, având la bază o platformă tehnologică modernă, în care beneficiile extrasalariale să fie gestionate cu uşurinţă”, declară Codruț Nicolau.

Dana Sîntejudean s-a alăturat companiei Edenred în 2003. După gestionarea mai multor roluri în departamentele Comercial şi Public Affairs, a devenit Deputy Managing Director Edenred România, în 2016. În 2018, a fost promovată în rolul de Managing Director Edenred România.

Edenred este singura companie din România care oferă opțiuni de motivare a angajaților atât cu soluții fixe, cât și prin platforma de beneficii flexibile şi oferte speciale Benefit, o companie Edenred. În România, Edenred are 1,5 milioane de utilizatori, 33.000 de companii client şi peste 88.000 de comercianţi afiliaţi.

Articolul anterior

Islanda a testat săptămâna de lucru de patru zile: "un succes covârșitor"

Articolul următor

Olandezii de la NetRom deschid un centru de dezvoltare în Timişoara și recrutează aproape 100 de specialiști IT

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share