Olandezii de la NetRom deschid un centru de dezvoltare în Timişoara și recrutează aproape 100 de specialiști IT

Filiala din România a companiei olandeze NetRom Software BV va inaugura, în acest an, un centru de dezvoltare în Timişoara, în care va angaja aproape 100 de specialişti IT.

Biroul NetRom din Timişoara va ocupa 1.100 mp şi va funcţiona în ISHO Office. Subsidiara din Timişoara va funcţiona ca parte a centrului de dezvoltare NetRom Software din România, care se bazează și pe 375 specialişti în Craiova.

Activitatea centrului din Timişoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluţii premium de software, cu aplicabilitate în diverse industrii din ţări europene, dar şi din SUA şi Canada. Investiţia va genera şi 90 de locuri de muncă cu specializare ridicată.

“Timişoara este un oraş atractiv, care oferă specialişti cu excelente abilităţi tehnice şi a devenit un hub de resurse umane pentru domeniul tech. Promisiunea NetRom faţă de clienţii săi este atragerea şi reţinerea profesioniştilor talentaţi şi pasionaţi de tehnologie. Pentru ei construim şi oferim un mediu de lucru colaborativ, în care ne motivăm şi inspirăm unii pe alţii. Investim sistematic în dezvoltarea personală, asigurăm proiecte provocatoare şi suntem într-un proces constant de creştere susţinută”, declară Han In’t Veld, Managing Director.

Noul birou din Timişoara va fi funcţional din septembrie. Cartierul ISHO este dezvoltat de Mulberry Development, companie fondată de Ovidiu Şandor și cunoscută pentru realizarea a două proiecte de referinţă în cele mai importante oraşe secundare din România: City Business Centre, în Timişoara, şi The Office, în Cluj-Napoca. Proiectele au atras firme importante, precum Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair, Visteon sau National Instruments.

Articolul anterior

Edenred România are un nou General Manager

Articolul următor

Compania de consultanță și inginerie în tehnologii avansate Ausy Technologies România dă startul unui program de practică

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share