ELBI Electric & Lighting se alătură comunității de business P3 Bucharest A1 și creează 150 de locuri de muncă

P3 Logistic Parks primește un nou chiriaș în parcul logistic de la km 13 pe A1: liderul pieței de distribuție de echipamente electrice.

ELBI, liderul pieței de echipamente electrice de joasă tensiune din România, va ocupa peste 15.000 mp de spații de depozitare și de birouri în P3 Bucharest A1. După o investiție de peste trei milioane de euro în echipamente și sisteme de automatizare, va inaugura noul depozit în noiembrie și va genera peste 150 de locuri de muncă, pentru a asigura livrarea produselor pe piața internă și pe cea externă.

Prin prezența noului chiriaș, P3 Bucharest A1 își extinde portofoliul de furnizori specializați pe zona de distribuție de produse și servicii destinate domeniului electric. Cu peste 26 de ani de experiență și vânzări de peste 61 milioane de euro în 2021, ELBI a construit o rețea de vânzare puternică, are în portofoliu mai mult de 10.000 de clienți din toate segmentele aferente pieței și a devenit lider de echipamente electrice de joasă tensiune.

“Povestea ELBI a început în 1996, perioadă în care ne poziționam ca distribuitor al produselor electrice, respectiv corpuri de iluminat. 26 de ani mai târziu, suntem lideri de piață, cu o echipă tânără, puternică și unită, motivată de oportunitățile ce apar odată cu dezvoltarea sectorului de construcții și de parteneriatele solide cu branduri consacrate.

În ultimii ani, am simțit nevoia să avem un hub logistic modern și sustenabil, care să se bucure și de o poziționare strategică. Având în vedere potrivirea de peste 90 la sută a modului de abordare a business-ului și sprijinul acordat de la momentul inițierii discuțiilor, am decis că P3 este partenerul adecvat, de încredere, care poate răspunde cerințelor noastre, și liantul de care avem nevoie în procesul de dezvoltare. În P3 Bucharest A1, am găsit depozite cu dotări la cele mai înalte standarde internaționale, pentru care sustenabilitatea este parte integrată a viziunii pe termen lung”, declară Cristinel Sandu, fondator ELBI.

Din august, ELBI va instala în noul depozit sisteme de depozitare moderne, împreună cu o zonă de platformă metalică tip mezanin dotată cu lift, conveyor și sorter, ce va duce la timpi reduși pentru alcătuirea și livrarea comenzilor cu o acuratețe sporită. Reconversia iluminatului convențional cu iluminat cu LED și instalarea de panouri fotovoltaice pe întreaga clădire reprezintă doar o parte a planului de investiții.

Tranzacția a fost intermediată de Dunwell Industrial Brokerage, singura agenție imobiliară axată exclusiv pe zona industrială din România, ce are ca obiectiv intermedierea eficientă și personalizată a tranzacțiilor dintre dezvoltatorii de parcuri logistice și eventualii chiriași.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share