Exclusive Networks România are un nou CEO

Bogdan Mircea Ciobanu, un profesionist cu o vastă experiență în IT și expertiză de management dobândită în mai mult de 14 ani, în companii multinaționale, este noul CEO al companiei Exclusive Networks România.

Pasionat de tehnologie și preocupat de dezvoltarea abilităților sale manageriale, Bogdan Ciobanu și-a început parcursul cu studii de inginerie la Iași, București, Paris, și a continuat cu Executive MBA în SUA și România. Experiența sa anterioară include funcția de CEO la SABS, companie românească de software, și de director regional pentru Europa de Sud-Est la Alcatel-Lucent Enterprise, producător de soluții de comunicații unificate și rețele de date.

În noua sa funcție, are ca obiective consolidarea echipei locale, dezvoltarea rețelei de parteneri, creșterea sustenabilă și extinderea prezenței Exclusive Networks pe piața românească. Bogdan Ciobanu a preluat funcția de CEO de la Mariusz Kochański, președinte și CEO al cluster-ului Exclusive Networks CEE, care a acționat ca CEO remote pentru Exclusive Networks România în ultimii doi ani.

2023 a fost un an cu performanțe record pentru Exclusive Networks. La nivel global, compania a înregistrat vânzări brute de 5,145 miliarde de euro. În 2022, la nivel local, Exclusive Networks România a avut o cifră de afaceri de peste 170 de milioane de lei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share