Ieșenii de la SABS deschid un birou în București și vor să ajungă la o echipă de 100 de angajați până la sfârșitul anului

Compania IT românească SABS, înființată în 2004, în Iași, se extinde prin deschiderea unui birou în București – al doilea din România.

“Prezența în Capitală este un pas semnificativ în creșterea și dezvoltarea companiei noastre. Biroul din București ne va permite să ne deservim mai bine clienții, să ne dezvoltăm parteneriatele și să ne consolidăm vizibilitatea în regiune. Urmărim și extinderea internațională în Europa de Sud-Est, până la sfârșitul anului”, spune Bogdan Ciobanu, director general SABS.

Noul birou SABS este situat în inima orașului și oferă acces ușor pentru clienții și angajații companiei. Spațiul de birouri este dotat cu cea mai recentă tehnologie și facilități pentru a sprijini echipa în creștere a companiei, care este de așteptat să ajungă la 100 de angajați până la sfârșitul lui 2023. Dispune de un mediu de lucru modern, ergonomic, tip open-space, cu birouri private, săli de întâlnire și o zonă de lounge.

“Deschiderea celui de-al doilea birou din România reprezintă o etapă importantă pentru compania noastră. E o dovadă a devotamentului, perseverenței și efortului echipei noastre în cei aproape 20 de ani de activitate și a succesului produselor și serviciilor noastre. Odată cu extinderea, vom putea deservi un portofoliu lărgit de clienți”, explică Valentin Carnei, fondator SABS.

SABS, companie IT românească înființată în 2004, în Iași, este specializată în dezvoltarea software.  A livrat soluții software personalizate către multinaționale din întreaga lume, unele listate la Bursa de Valori din Londra, Paris sau Amsterdam. Oferă o gamă largă de servicii, precum suport și consultanță IT, arhitectură și design, QA (Manual, Automatic & Unit Testing), hosting și mentenanță, Business Intelligence, dezvoltare 3D, aplicații mobile, cloud și servicii de transformare digitală. Are peste 60 de angajați și colaboratori în Iași și București și o cifră de afaceri de două milioane de euro în 2022.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share