EY România are un nou Partener Asociat în departamentul de consultanţă

Marius Antonie se alătură echipei EY România, ca Partener Asociat în departamentul de consultanță, cu specializare pe zona de tehnologie.

Din noul său rol de lider în Transformare Digitală și coordonator al Centrului de Excelență pe soluții de RPA și Automatizare Inteligentă, Marius Antonie va avea misiunea de a îmbunătăți capacitățile existente în domeniul automatizărilor inteligente, de a duce hiper-automatizările la următorul nivel al transformării digitale, de a extinde utilizarea cloud-ului și a noilor tehnologii și de a valorifica parteneriatele cu furnizorii de tehnologie. În același timp, se va concentra pe eficientizarea și structurarea capacităților emergente de livrare a tehnologiei EY.

Marius Antonie are o experiență profesională de aproape 20 de ani în domeniul consultanței tehnologice și dezvoltarea de aplicații. A coordonat proiecte telco de mari dimensiuni, pe care le-a gestionat de-a lungul întregului ciclu de viață, și proiecte complexe în medii internaționale, inclusiv centre de livrare offshore în domenii precum dezvoltarea de aplicații, operațiuni de aplicații și infrastructură.

În ultimii 13 ani, a activat la Accenture Technology și a făcut parte din echipa locală de management. Deține o diplomă în Informatică și este specializat în Arhitectura Aplicațiilor și Integrarea Sistemelor, cu accent pe industria telco.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 312.250 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de circa 40 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2021. Prezentă în România din 1992, compania este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. EY are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.

Articolul anterior

Cine face jocurile pe piața serviciilor de contabilitate, audit și consultanță fiscală, care a atins un nivel record în 2020

Articolul următor

Doi psihoterapeuți lansează @Peace, un nou program pentru îmbunătățirea sănătății mintale a angajaților

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share