EY România recrutează peste 100 de studenți și absolvenți pentru birourile din România

Peste 100 de studenți și absolvenți se vor alătura companiei EY România în birourile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Chișinău, din septembrie.

Prin campania de recrutare de juniori EY Express, compania caută să angajeze atât studenți din ciclul universitar și de masterat, cât și proaspăt absolvenți din domeniul economic, juridic și tehnic. Experiența de muncă anterioară nu este o cerință. Profilul căutat de EY este acela al unei persoane curioase, atentă la detalii, dornică să învețe și să-și dezvolte aptitudinile an după an, sociabilă și ușor adaptabilă la munca în echipă.

Ajunsă la a patra ediție, campania EY Express se derulează în perioada martie-iunie, exclusiv în mediul online. Procesul de recrutare, bazat pe învățare și dezvoltare, își propune să ofere candidaților experiențe profesionale de învățare individuale și de echipă, dar și interacțiune autentică cu viitori colegi din companie.

“Recomand EY Express nu numai studenților interesați de un început de carieră, ci și celor care vor să se descopere prin procesul nostru de selecție. Ambiția EY este să ofere o experiență de selecție cât mai plăcută și utilă, cu multe situații de lucru din viața reală a EY. Dincolo de training-uri și de oportunitatea de a cunoaște și alți studenți implicați în procesul de recrutare, feedback-ul primit de la specialiștii noștri îi va ajuta să se descopere, să afle ce aptitudini ar trebui să-și dezvolte în continuare, astfel încât să ia cele mai bune decizii legate de viitorul lor. Noi le facilităm experiența. Ține de ei să își construiască viitorul. Până când situația actuală ne va permite să ne vedem la birou și în format fizic, viitorii colegi vor avea opțiunea de a lucra de acasă. Sperăm ca experiența de onboarding virtuală, pe care am implementat-o anul trecut, să-i ajute să se integreze ușor în echipa EY”, spune Irina Mînzală, director HR EY România & Moldova.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe parcursul a patru etape de selecție, specialiștii în recrutare, alături de reprezentanți ai EY România, vor oferi permanent feedback, vor evalua competențele candidaților și vor extrage informații relevante, pe care le vor folosi apoi la identificarea celor mai potriviți candidați, a departamentului în care s-ar putea încadra și la definirea ofertei. Procesul de selecție începe cu întâlniri de grup și continuă cu etapa de testare online, evaluarea competențelor într-un centru de evaluare, iar cei mai buni vor primi o invitație la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare și tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea unei cariere la EY.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share