Fostul jucător de rugby George Baltă și regizorul Tedy Necula promovează incluziunea și oportunitățile de muncă pentru persoanele cu dizabilități

George Baltă, fost jucător de rugby, maratonist în scaun rulant și speaker motivațional, și regizorul Tedy Necula, sunt “eroii” Caravanei A.C.C.E.S., un demers prin care Kaufland încurajează egalitatea de șanse prin facilitarea accesului la oportunități de lucru pentru persoanele cu dizabilități.

Caravana, care va ajunge în nouă orașe, urmărește să ofere informații despre posturile disponibile în companie și mediul de lucru pozitiv și sprijină angajarea persoanelor cu dizabilități în magazinele Kaufland.

“Viața m-a învățat că fiecare obstacol este o oportunitate să-ți demonstrezi puterea și reziliența. Datorită Caravanei A.C.C.E.S., pot transmite mai departe învățăturile mele și altor persoane cu dizabilități”, spune George Baltă, ambasadorul programului Kaufland A.C.C.E.S.. “Avem cu toții un scop comun: să inspirăm oamenii să-și depășească limitele și să găsească curajul chiar și în cele mai grele momente ale vieții. Pentru cine nu va putea ajunge la caravană, vă las aici un gând la care vă invit să reflectați: O persoană cu handicap este orice om care a spus cel puțin o dată în viață <nu pot>”, declară Tedy Necula.

Caravana A.C.C.E.S. a avut deja două opriri, în Timișoara și Oradea, și va ajunge și în Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Constanța, Iași, Craiova și București.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share