Fostul șef al dezvoltatorului de logistică CTP trece în echipa consultanților CBRE

De luna aceasta, departamentul de investiții al consultantului imobiliar CBRE este condus, din poziția de Head of Investment Properties, de Ana Dumitrache, fost co-Country Head al dezvoltatorului CTP.

Cu o experiență importantă ca bancher de real estate și după o experiență relevantă în zona de dezvoltare imobiliară, Ana Dumitrache va intra în echipa de specialiști în vânzări și achiziții a CBRE, implicată recent în tranzacții majore pe piața de birouri – vânzarea celor trei clădiri ale Skanska din nordul Bucureștiului către Globalworth -, retail – vânzarea centrelor comerciale Felicia Iași și Electroputere Craiova – și industrial – achiziția P3 de către GIC, fondul suveran din Singapore. “Am avut întotdeauna o poziție de consultant, în toată cariera mea de până acum, și mă voi strădui să-mi impun valorile și să fiu în continuare un consultant de încredere, cu un simț acut al confidențialității, responsabil și concentrat pe rezultate”, declară Ana Dumitrache.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Conform analizelor CBRE, rezultatele macroeconomice ale României sunt în continuare atractive pentru investiții imobiliare, atât în București, cât și în alte orașe aflate în plină dezvoltare. În ultimii doi ani, investițiile imobiliare în afara Bucureștiului le-au depășit pe cele din Capitală. Datele CBRE mai arată că toate tipurile de proprietăți (birouri, logistică, retail, hoteluri și ansambluri rezidențiale) prezintă interes pentru investitori, în special cele cu un potențial de exploatare pe o perioadă mai mare de timp.

Valoarea proiectelor de investiții imobiliare coordonate de CBRE, în ultimii patru ani, se apropie de jumătate de miliard de euro. “Rezultatele bune ale CBRE sunt rezultate de echipă. În munca noastră, consultanții sunt cei care fac diferența. Odată cu venirea Anei, un specialist care îmbină perspectiva finanțatorului cu experiența și curajul dezvoltatorului, ne consolidăm echipa și suntem pregătiți să oferim soluții care să facă posibile proiecte complexe ale clienților noștri”, spune Răzvan Iorgu, Managing Director, CBRE România.

CBRE a înregistrat și în 2017 cea mai mare cifră de afaceri de pe piața consultanților de real estate și a fost prima companie de profil care a depășit, după 2008, anul ce a marcat începutul crizei, venituri anuale de zece milioane de euro. Este lider de piață în tranzacții de birouri și industrial, și administrează în România 320.000 mp de spații comerciale și peste 90.000 de mp de spații de birouri de clasa A.

Articolul anterior

VIDEO. Românul care vrea să cucerească Elveția, cu un ceas "construit" în România

Articolul următor

Campanie pentru "descoperirea" celor 200.000 de copii supradotaţi din școlile din România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share