Prin deschiderea Centrului de Excelență în Inginerie în București, Thales îşi folosește expertiza globală pentru a-și întări capacitatea de operare în toate domeniile de bază în care activează: de la transporturi terestre, apărare și securitate, la aeronautică și spațiu.

Partenerii Thales – oficiali români, ambasadori, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi ai marilor sectoare industriale – au participat la ceremonia de inaugurare ce a avut loc, astăzi, la noul sediu Thales din Bucureşti. Grupul a ales România pentru dezvoltarea  Centrului de Excelenţă graţie numărului mare de ingineri de software, pe care Bucureştiul îi poate oferi. Thales intenţionează să continue extinderea activităţilor şi să depăşească 1.000 de angajaţi, până la sfârşitul lui 2021.

Cu aproape trei miliarde de euro investite în cercetare şi dezvoltare, în fiecare an, Thales este un centru de forţă în inovare, cu operaţiuni în 56 de ţări. Centrul de Excelenţă în Inginerie va fi implicat în proiecte civile, dar și militare: transport feroviar, sisteme pentru metrou, managementul traficului aerian, apărare terestră şi navală, avionică, securitate cibernetică şi sateliţi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Oamenii care se vor alătura Centrului de Excelenţă în Inginerie vor lucra pentru proiecte complexe, iar grupul francez va investi în pregătire profesională şi în transfer de expertiză. “Thales a investit semnificativ în echipamente şi dotări pentru dezvoltarea Centrului de Excelenţă în Inginerie, dar şi în pregătire profesională şi în transfer de expertiză. Centrul de Excelenţă devine o componentă strategică a Grupului, cu proiecte complexe şi oportunităţi de carieră în toate domeniile în care activăm: transport terestru, aeronautică, apărare, securitate şi spaţiu. Inginerii de software şi specialiştii pe care Thales îi va angaja în România vor furniza cele mai bune şi inovatoare soluţii digitale clienţilor noştri din toată lumea”, declară Silviu Agapi (foto), director general al Thales pentru România.

DESPRE THALES

De peste 40 de ani, Thales este furnizor pentru Forţele Armate Române, iar din 2007 dezvoltă și operațiuni industriale în țară. De atunci, este într-o misiune de extindere a echipei de cercetare şi dezvoltare în domeniul software, pentru a răspunde nevoilor din domeniul transporturilor feroviare. În România, Thales operează un Centru de Competență în semnalizare pe liniile ferate, cu peste 250 de ingineri de software, și s-a implicat în proiectul european de cercetare în domeniul laserelor (Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics), pentru a le oferi partenerilor din România cel mai puternic laser din lume. Instalat la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară, a demonstrat deja puterea maximă de 10PW. Cu 66.000 de angajați în 56 de țări, Thales a raportat vânzări de 15,9 miliarde de euro în 2018.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Continental își împarte profitul cu angajații: 150 de milioane de euro, pentru 220.000 de salariați

Compania Continental își implică angajații, la nivel global, la profitul obținut. Pentru…

O companie IT din România le permite angajaților să lucreze de acasă nelimitat

La doi ani după extinderea operațiunilor din România, prin cel de-al treilea…

Enel a încheiat o poliță de asigurare împotriva COVID-19, pentru toți angajații

Una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa, după capitalizarea…

Simon Maurer (Maurer Imobiliare): “Mediocritatea nu este acceptată în firma noastră”

Lui Simon Maurer, antreprenorul născut în România, crescut în Germania și revenit…