“Gigantul” Marsh McLennan deschide un tech hub în Cluj și va angaja aici 100 de specialiști IT

Foto: Ian Bryan Architects

Marsh McLennan, lider global în servicii profesioniste de risc, strategie şi resurse umane, lansează un nou centru IT în Cluj-Napoca şi intenţionează să angajeze peste 100 de persoane.

Cu venituri anuale ce trec de 20 miliarde dolari şi cu peste 85.000 de angajaţi la nivel global, Marsh McLennan va oferi, prin hubul din Cluj, oportunităţi de carieră în IT, pentru ingineri software, ingineri de date în Cloud, analişti de sistem şi manageri de proiect. Noul tech hub devine principalul centru IT al companiei pentru Europa şi va contribui la accelerarea ritmului de inovaţie pentru cele patru business-uri ale Marsh McLennan: Marsh, Guy Carpenter, Mercer şi Oliver Wyman.

“Avem o istorie clădită pe 152 de ani de inovare şi promovăm o cultură care încurajează experimentarea şi dezvoltarea de idei noi. Pentru noi, inovaţia reprezintă responsabilitatea fiecăruia. Centrul IT din Cluj-Napoca va reprezenta mediul ideal pentru colegii care îşi doresc noi provocări profesionale”, spune Paul Beswick, Chief Information Officer, Marsh McLennan.

Marsh McLennan are o prezenţă de peste 28 de ani în România. În 1995, Marsh a a fost primul broker internaţional de asigurări care a deschis un birou la Bucureşti. Cu o echipă de 550 de specialişti, Darwin este o parte a Marsh McLennan din 2016. Darwin este o platformă globală care sprijină angajaţii să-şi aleagă beneficiile în funcţie de stilul lor de viaţă și permite organizaţiilor să atragă şi să fidelizeze talente de top. Platforma este parte a produselor dedicate programelor de beneficii pentru angajaţi din portofoliul Mercer Marsh Benefits.

În următoarele luni, Marsh McLennan se va extinde la Cluj-Napoca cu un nou spaţiu ultramodern de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp. Sediul va găzdui atât noul centru IT, cât şi echipa Darwin.

DESPRE MARSH MCLENNAN

Este cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanţă în risc, strategie şi resurse umane. Fiecare dintre cele patru companii din grup este lider pe segmentul în care activează: Marsh sprijină companiile şi persoanele fizice cu soluţii fundamentate pe analiza datelor pentru diminuarea riscurilor şi cu servicii de consultanţă de risc, Guy Carpenter dezvoltă strategii avansate de risc, reasigurare şi capital, care ajută clienţii să crească profitabil şi să urmărească oportunităţile emergente, Mercer oferă consultanţă şi soluţii bazate pe tehnologie ce ajută organizaţiile să redefinească domeniul HR, să revoluţioneze rezultatele schemelor de pensii şi investiţii şi să deblocheze beneficiile legate de sănătate şi wellbeing pentru o forţă de muncă în permanentă schimbare, iar Oliver Wyman este consultant strategic, economic şi de brand pentru clienţi din sectorul privat sau public.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share