Americanii de la R Systems deschid al treilea birou în România și recrutează 50 de ingineri, până la sfârșitul anului

Lider pe piața globală a serviciilor de tehnologie digitală, R Systems deschide un nou birou, ce completează prezenţa companiei pe harta europeană.

Noul sediu din Craiova se află în plin proces de recrutare a peste 50 de ingineri, până la sfârşitul anului, pentru a susţine numărul tot mai mare de clienţi globali ai companiei, din telecomunicaţii, tehnologie, sectorul financiar-bancar, retail, energie și sectorul public. Situat într-o clădire de birouri din centrul oraşului, spaţiul de 300 mp este destinat unui număr de 25 de birouri şi găzduieşte mai multe săli de conferinţă, spaţii de gaming şi relaxare pentru angajaţi.

Sediul din Craiova este al treilea birou R Systems din România, alături de cele din Bucureşti şi Galaţi. Echipa locală este implicată în recrutarea de ingineri Java și .Net, QA şi arhitecţi, manageri de proiect şi analişti de business pentru proiectele aflate în derulare în zona de cloud computing, migrare în cloud, containerizare, IPA şi AI/ML.

Deschiderea noului sediu vine într-o perioadă de creştere accelerată a business-ului, cu peste 20 la sută în 2021, iar estimările companiei prevăd continuarea acestui ritm de creştere şi în perioada următoare. În Europa, R Systems deţine birouri şi în Polonia, Moldova, Marea Britanie şi Elveţia.

Compania le oferă studenţilor şi angajaţilor șansa de a învăţa şi de a-şi dezvolta competenţele prin Academia de Programare R Systems, programul său anual de internship plătit. În acest an, programul a fost extins și pentru studenţii şi dezvoltatorii juniori din Craiova, alături de posturile disponibile în toate centrele companiei din România, Polonia şi Moldova. Prin acelaşi proiect, din ianuarie 2022, noi oportunităţi de carieră vor fi disponibile pentru inginerii cu experienţă, care vor să-şi dezvolte capabilităţile cu cele mai noi tehnologii şi expertiză specifică din domeniul telecom.

DESPRE R SYSTEMS

Este furnizor global de servicii de tehnologie și analiză. Le oferă clienților suport pentru lansarea rapidă a serviciilor lor pe piață, pentru depășirea barierelor digitale și crearea de valoare, prin oferta de servicii specializate și abordarea consultativă de business. Cu sediul central în EI Dorado Hills, CA, activează în 16 centre de livrare din lume. Are peste 3.000 de angajați, în 25 de birouri regionale, și oferă expertiză în deservirea a peste 1.000 de clienți din telecom, sănătate, tehnologie, banking, producție și industria semiconductoarelor.

Articolul anterior

SAP România organizează două hackatoane pentru studenți. Cei mai buni vor fi angajați de companie

Articolul următor

Globalworth inaugurează lobby-ul reamenajat al clădirii de birouri Tower Center International

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share