Banner

Glovo, prima companie care își mută birourile în faza a doua a proiectului U•Center

Din a doua jumătate a anului viitor, compania Glovo își va coordona operațiunile din spațiul închiriat în faza a doua a proiectului de birouri U•Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București.

“Preocuparea pentru dezvoltarea sustenabilă și eficientă energetic și dezvoltarea activității în jurul stării de bine a angajaților sunt valori comune ale Glovo și Forte Partners. Facilitățile oferite de U•Center, accesul rapid la mijloacele de transport în comun și tehnologia integrată în dezvoltarea proiectului au fost unele dintre elementele ce ne-au convins să alegem U•Center”, spune Victor Răcariu, director general regional, Glovo Europa de Sud-Est.

Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center au fost demarate în a doua jumătate a anului trecut și vor fi finalizate în a doua jumătate a lui 2023. Cele două faze ale U•Center, proiect alimentat 100 la sută cu energie electrică provenită din surse regenerabile, inclusiv șantierul fazei a doua, cumulează o suprafață totală închiriabilă de 63.000 mp de spații de birouri, inclusiv o componentă de retail la parterul clădirilor.

“După închirierea în procent de 100 la sută a spațiilor de birouri din prima fază a U•Center, această nouă tranzacție continuă povestea de succes a proiectului, dezvoltat de Forte Partners conform strategiei sale de a construi proiecte office sustenabile, cu grijă pentru companiile chiriașe, pentru angajații lor și pentru comunitățile din zonă”, declară Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners.

Prima fază a proiectului U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului trecut și a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health & Safety, ce atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a proiectului.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share