Honeywell inaugurează la București primul centru din Europa pentru securitatea operațiunilor

Compania specializată în livrarea de soluții de automatizare și control, managementul proceselor industriale și sisteme pentru industria aerospațială și de transport lansează primul centru din Europa pentru securitatea operațiunilor (SOC).

Activitatea centrului din București va fi concentrată pe detectarea, prevenirea și gestionarea amenințărilor cibernetice care pot afecta tehnologiile de lucru din domeniul industrial și infrastructura de bază din domeniu. Centrul este deservit de experți în securitate cibernetică pentru tehnologii operaționale și deservește clienți Honeywell din întreaga lume, în întâmpinarea nevoii în creștere de soluții profesioniste de securitate cibernetică.

Tot mai multe companii industriale se confruntă cu o lipsă de expertiză internă pentru securitatea cibernetică sau dispun de fonduri limitate pentru creșterea echipelor. Soluțiile pentru tehnologiile de lucru – OT – gestionate de Honeywell oferă companiilor acces non-stop la instrumente de analiza datelor din domeniul securității cibernetice și la experți cu înalt nivel de specializare și aptitudini diverse în domeniu, și elimină nevoia de a crește alocările de resurse interne din partea companiilor.

Honeywell a ales capitala României în special pentru baza de talente locale, calitatea infrastructurii de internet și sprijinul autorităților locale. “Recent, centrul a primit certificarea ISO 20000-1, ceea ce demonstrează că organizația noastră a investit în cei mai buni oameni, procese și tehnologii, pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru monitorizarea securității cibernetice și capacitatea de răspuns în caz de incidente”, declară Ronald Binkofski, președintele Honeywell pentru Europa Centrală și de Est.

“Observăm că amenințările cibernetice cu care se confruntă companiile industriale se accentuează, pe măsură ce atacatorii evoluează ca nivel de sofisticare și sunt mai bine finanțați. Noul centru Honeywell, axat pe tehnologii pentru operațiuni de lucru, va juca un rol-cheie în sprijinirea companiilor industriale din lume, în lupta împotriva creșterii numărului de atacuri cibernetice. Nu ne mai întrebăm azi dacă o companie va fi atacată cibernetic, ci când se va întâmpla asta. Expertiza și resursele cibernetice operaționale din centrul Honeywell oferă companiilor avantajul necesar pentru minimizarea impactului atacurilor cibernetice, prin detectarea amenințărilor și capacitatea de răspuns rapid”, arată Tom Hanson, ofițer comercial la Ambasada SUA la București.

Compania Honeywell este prezentă în România din 1997, deține unități de producție în București și Lugoj și are câteva mii de angajați la nivel național.

Articolul anterior

Workspace Studio are un nou Business Development Director

Articolul următor

Formarea profesională a salariaților: timp de muncă sau perioadă de repaus?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share