Iași: Școala de IT Wantsome organizează 27 de cursuri în perioada ianuarie-martie 2021

Pentru primul trimestru al anului viitor, Wantsome, Academia Prietenoasă de IT din Iași, are disponibile 27 de cursuri.

În 2021, Wantsome va continua dezvoltarea direcțiilor începute în 2020 – cursuri pentru copii, programe personalizate pentru B2B și două cursuri de nișă: Low Code Engineering și Cyber Security.

Cursul de Low Code Engineering va fi disponibil din martie. Este realizat în parteneriat cu startup-ul Plant an App. Prin această programă, Wantsome își propune să-i ajute pe cursanți să dobândească skill-urile necesare pentru a crea aplicații fără să utilizeze sintaxa specifică unui limbaj de programare. Cursul de Cyber Security va fi disponibil din al doilea trimestru al anului viitor. 

Din ianuarie, Wantsome a pregătit cursurile: Intro în Programare, Testare Manuală, Basic IT Skills, Intro în Network & Infrastructure, Programare Front-End, Algoritmi și Structuri de Date, System Engineering & DevOps, Network & Infrastructure, Programare PHP, Programare Python și Business Analysis.

În februarie, vor fi disponibile cursurile: Testare Manuală și Introducere în Testare Automată, Testare Automată, Programare .NET, DevOps sau Network & Infrastructure, UI/UX Design, Automation testing with Selenium and Python, Curs From Zero to Hero – A Tale of Platform Development using the HashiCorp Stack, Docker Container Runtime 101, Programare .NET Advanced, Spring Fundamentals, Game Development JavaScript (curs pentru elevi), UI/UX Design Weekend (cursuri pentru elevi), Învață să construiești jocuri arcade și jocuri clasice cu Python (pentru elevi), O introducere jucăușă în programare Python (pentru elevi), Programare Funcțională cu Scala și Spark, Linux Administration Fundamentals și Programare Java. Pentru martie, este pregătit cursul de Programare Front-End Advanced.

Pentru fiecare curs va fi formată câte o grupă ce va include între 12 și 15 participanți.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“2020 a fost un an plin de provocări, dar și de realizări, pe care altfel nu le-am fi putut obține. Ne-am adaptat la noua realitate, ne-am mutat rapid online și nu am pierdut din calitatea serviciilor pe care le oferim. Astfel, am reușit să acoperim o plajă mult mai mare de cursanți, ne-am adresat doritorilor din alte orașe decât Iași și București, și chiar din alte țări. Anul acesta am trecut și printr-un proces de rebranding, iar Wantsome a îmbrăcat haine noi în online și și-a schimbat identitatea. A fost un an în care am învățat multe lecții și acest lucru ne-a adus o serie de oportunități la care nu ne-am mai gândit până acum, ceea ce mă face să privesc încrezătoare către noul an”, declară Iuliana Anton, fondatoare Wantsome.

În 2019, Wantsome a avut o cifră de afaceri de circa 400.000 de euro, iar în 2020 se așteaptă la o creștere de 24 la sută (calculat până la nivelul lunii octombrie). Planurile pentru 2021 includ stabilizarea activității companiei, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri cel puțin egală cu cea de anul acesta.

DESPRE WANTSOME

Înființată în 2017, la Iași, este cea mai mare unitate de învățământ independent în IT din nord-estul României. În 2019, a deschis un sediu în București și urmărește să atingă cât mai mulți din cei interesați de specializările oferite. Are peste 1.000 de absolvenți, deține în portofoliu 49 de programe de mentorat, susținute de 36 de traineri cu experiență, specialiști în IT din Iași și București.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share