Internship & Trainee Marathon: Peste 840 de posturi disponibile, în aproape 90 de companii

Catalyst Solutions a lansat a doua ediție a proiectului Internship & Trainee Marathon, proiectul derulat la nivel național, de două ori pe an, în februarie-iulie și septembrie-decembrie, și care reunește cele mai interesante programe de internship și trainee.

Cele 88 de companii care s-au înscris oferă oportunități în IT, Marketing, Vânzări, Juridic, Producţie, Resurse Umane, Contabilitate, Administrativ, Achiziţii, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Craiova, Brasov, Constanța, Sibiu sau Pitești. Cele 840 de poziții deschise pot fi găsite pe portalul de carieră hipo.ro.

Studenţii şi absolvenţii care îşi doresc să participe la un program de internship, trainee sau stagiu de practică, trebuie doar să-şi creeze un cont, să-şi completeze CV-ul şi să aplice la programele de interes. Asseco SEE, Unilever, Deloitte, Bergenbier, P&G, PepsiCo, Hilti, OMV Petrom, JTI, Philip Morris, Kellogg, EY, Continental, ING, Avira, Engie, Secureworks, Accenture, GFK, Nestle, Group Renault, Raiffeisen, Bosch Service Solutions, Ericsson, Stefanini și Regina Maria sunt câteva dintre companiile care au programe active.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Companiile care au deschise astfel de programe și doresc să se implice în dezvoltarea profesională a tinerilor pot contacta organizatorii la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro.

Articolul anterior

Ruxandra Drilea, singurul creativ român selectat în programul Cannes Lions - See It Be It

Articolul următor

Vrăjitorii din ROz

Articole din aceeași categorie
Total
17
Share