Ixia dă startul programului academic Innovate your future @ Ixia din acest an

Ixia, a Keysight Business, unul dintre cei mai mari și importanți furnizori de soluții de testare, vizibilitate și securitate pentru rețele, lansează ediția 2019 a programului academic Innovate Your Future @ Ixia. 

Acesta este unul dintre cele mai complexe programe academice menite să contribuie la dezvoltarea studenților din Universitatea Politehnică București. O componentă esențială este programul de internship Network your Knowledge @ Ixia, dar și o serie de școli de vară organizate pentru a le oferi studenților șansa să pună în practică teoria acumulată la cursurile de licență. Sub umbrela programului se regăsește și competiția Ixia Challenge, unde studenții pot să-și testeze abilitățile tehnice prin proiecte practice. 

Innovate your future reprezintă doar una dintre inițiativele Ixia pentru susținerea comunității viitorilor dezvoltatori de software. Un alt exemplu este Innovation Labs, un eveniment dedicat studenților care urmează un profil IT, eveniment în care Ixia s-a implicat ca partener regional, dar și cu reprezentanți în roluri de mentori sau membri ai juriului, de la prima ediție, în 2013.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ajuns la cea de-a 13-a ediție, programul de internship Network your Knowledge @ Ixia le oferă studenților posibilitatea să descopere, să învețe sau să-și perfecționeze lucrul cu cele mai noi tehnologii, pe teme relevante în prezent, precum 5G, Inteligență Artificială, Cloud și Testare și Vizibilitate în Rețele. Pe parcursul a trei luni de internship, ei vor lucra cu echipe din Ixia și vor contribui direct la dezvoltarea sau îmbunătățirea unor soluții și produse reale. 

Anul acesta, Ixia caută peste 30 de stagiari, care să efectueze practica pe unul din cele 30 de proiecte disponibile. Mai multe detalii despre ele sunt prezentate la întâlnirea anuală Ixia Day @ Automatică, astăzi, la ora 14, la Facultatea de Automatică și Calculatoare, acolo unde studenții pot sta de vorbă direct cu oamenii din companie cu care vor fi colegi pe durata internship-ului, și la Ixia Day @ ETTI, în 20 martie. Dacă nu sunt interesați de internship, studenții pot opta și pentru  școala de vară în domeniul securității, organizată de companie în colaborare cu Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București.

Programul de internship se desfășoară în perioada iunie-septembrie, iar studenții își pot alege proiectele preferate pe platforma stagiipebune.ro. Termenul limită de aplicare este 1 aprilie. Mai multe informații sunt disponibile și pe pagina de Facebook a companiei.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share