UCMS by AROBS dă startul unui program de internship plătit pentru studenții care vor să înceapă o carieră în IT

Studenții din penultimul sau ultimul an de studiu – program de licență sau masterat -, care își doresc să înceapă o carieră în IT, pot face un prim pas printr-un program de internship lansat de UCMS by AROBS.

“Mai mult, dacă ești cunoscător al tehnologiei .NET&Angular, iar Angular 10+, .Net Core, C#, Typescript, SQL, AzureCloud fac parte din viața ta de zi cu zi, înseamnă că ești cel pe care îl căutăm”, sună invitația producătorului de soluții software pentru managementul resurselor umane și payroll.

Programul de internship, cu o durată de șase săptămâni, le poate aduce participanților un job la UCMS by AROBS. Candidaturile sunt așteptate până pe 20 septembrie, la adresa: jobs@ucms.ro, iar data de start a programului este 1 octombrie.

Cu 25 de ani de activitate pe piața românească, UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare. Peste 500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar, la nivelul întregii companii, din banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

Articolul anterior

Ford amână până în ianuarie revenirea la birouri a majorității angajaţilor

Articolul următor

SmartValue, echipa de dezvoltatori români care învârte "rotițele" mecanismului din spatele farmaciei online nr. 1 din Belgia

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share