Companii de top recrutează la Târgul de Cariere Sibiu, joi și vineri

În 15 și 16 aprilie, Sibiul intră în direct cu angajatorii activi ai acestei primăveri, la Târgul de Cariere online.

Joi și vineri, pe targuldecariere.ro/sibiu, reprezentanți ai companiilor participante sunt pregătiți cu sfaturi pentru cei aflați în căutarea unor oportunități profesionale. Angajatorii pot oferi răspunsuri la întrebări legate de traseul profesional, fie că e vorba despre procesul de angajare sau de dezvoltare a carierei.

În cele două zile, organizatorii îi invită pe candidați să acorde mai multă atenție parcursului vieții profesionale, să-și fructifice șansa de a găsi un job pe măsura așteptărilor lor și să acumuleze informații care să contribuie la împlinirea în câmpul muncii. Întâlniri cu persoane interesate să găsească noi talente, sesiuni de consiliere cu recrutorii companiilor participante, webinarii susținute de specialiști, prezentări de joburi și companii – toate acestea sunt de găsit la Târgul de Cariere Sibiu.

Candidații pot urmări conversații despre carieră cu profesioniști cu un background impresionant, dar și incursiunile în acțiuni sau activități ale companiilor, precum întâlnirea din 15 aprilie cu Cosmin Biriș, Project manager & Senior Expert Test Systems la Continental Sibiu. El va prezenta rolul strategic al hub-ului de inovare în activitatea Continental Sibiu, cadrul în care se desfășoară activitățile în acest hub, proiectele în derulare și perspectivele pentru 2021-2022.

În contextul în care o cultură a învățării continue devine tot mai importantă, organizatorii nu au uitat de specialiștii care vor să-și îmbogățească cunoștințele în aria în care activează. În 15 aprilie, ora 19, va fi lansat volumul Învățăm împărtășind. Ghid de experiențe scrise de și pentru specialiștii L&D, coordonat de Gabriela Hum, apărut de curând la editura Trei. Această carte despre training și regulile prin care procesele de învățare și dezvoltare ajung să fie eficiente reunește opiniile a 18 specialiști în training, din companii diferite. Evenimentul va putea fi urmărit pe paginile de Facebook Târgul de Cariere, Editura Trei și Cărturești.

Printre companiile ce au răspuns provocării celor de la Târgul de Cariere în acest sezon se numără Continental, Amazon Web Services, Bosch și Michelin, iar cele mai multe joburi sunt pentru candidații cu experiență în automotive, automatizări, inginerie, mecatronică, programare, IT, contabilitate, consultanță, vânzări, suport și relații clienți.

Pentru a aplica la posturile disponibile la Târgul de Cariere este necesară crearea unui cont de utilizator pe targuldecariere.ro/sibiu. După autentificare, este înregistrat CV-ul actualizat. Organizatorii oferă suportul necesar folosirii platformei pe chat-ul dedicat participanților.

Articolul anterior

Fiecare job creat la Kaufland România duce la angajarea altor patru persoane în economia românească

Articolul următor

Jumătate dintre companiile din România vor începe să angajeze din nou, în următoarele șase luni

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share