Ixia lansează Innovate your future, pentru studenții cu profil tehnic

Programul academic Innovate your future @ Ixia le oferă studenților pasionați de programare, securitate, rețelistică și dezvoltare de aplicații, stagii de internship plătite, școli de vară sau concursuri pentru lucrările de diplomă.

Programul academic lansat de liderul mondial în testarea, securitatea și vizibilitatea rețelelor, le va oferi studenților diferite ocazii să lucreze îndeaproape cu specialiști IT cu experiență, din cadrul companiei, și să se implice direct în proiectele Ixia.

Innovate your future oferă o serie de oportunități, de la stagii de internship plătite și școli de vară în domeniul securității sau FPGA, până la concursuri pentru lucrările de diplomă. Mai mult, Ixia se va întâlni și direct cu studenții de la facultățile cu profil tehnic, în cadrul evenimentelor Ixia Day, de la Universitatea Politehnica București și Universitatea Transilvania din Brașov, pentru a povesti despre oportunitățile pe care le pot avea în domeniul IT&C.

25 de poziții disponibile pentru stagiul de internship

O componentă importantă a programului academic Innovate your future @ Ixia este stagiul de internship, aflat la a opta ediție. Anul acesta, Ixia oferă 25 de poziții libere studenților care își doresc să lucreze pe proiecte din arii precum cloud, securitate, QA, network & mobile applications, automatizare, wireless și multe altele. Stagiul de internship durează trei luni, din iunie până în septembrie. Studenții vor putea să-și îmbunătățească cunoștințele de programare într-o gamă variată de limbaje, vor avea acces la tehnologii de ultimă generație și o serie de training-uri și resurse pentru dezvoltare profesională și personală.

Școli de vară și vizite în facultăți

În parteneriat cu mediul academic, Ixia organizează și două școli de vară dedicate aprofundării și aplicării cunoștințelor în securitate și FPGA & hardware design, pe care studenții le dobândesc în cadrul facultății. Pe parcursul a două luni, specialiști din Ixia și profesori de la Universitatea Politehnică București vor lucra alături de participanții la școlile de vară, pentru a dezvolta proiecte similare celor pe care le vor întâlni în mediul de lucru real.

Inginerii Ixia vor vizita și anul acesta facultățile cu profil tehnic din București, în cadrul evenimentelor Ixia Day, ce se vor desfășura pe 23 martie, la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, între orele 17 și 19, iar pe 27 martie la Facultatea de Automatică și Calculatoare, între orele 14 și 16. Cele două întâlniri sunt dedicate studenților care vor să afle mai multe informații despre programul academic, proiectele din cadrul companiei sau cum decurg stagiile de practică.

Tinerii interesați de internship-uri pot verifica proiectele disponibile și aplica pe website-ul stagiipebune.ro, pot trimite un mail pe adresa ixro-career@ixiacom.com, până pe 31 martie, și pot urmări pagina de Facebook Ixia România, pentru mai multe detalii.

DESPRE IXIA

Dezvoltă soluții ce măsoară performanța aplicațiilor și de securitate care validează, securizează și optimizează rețelele fizice și virtuale ale clienților. Companiile, furnizorii de servicii, producătorii de echipamente de rețea și guverne din toată lumea se bazează pe soluțiile Ixia pentru a implementa noi tehnologii și a avea rețele operaționale, eficiente și sigure. Ixia furnizează soluții puternice și versatile, asistență specializată la nivel global și servicii profesionale, și oferă companiilor uneltele potrivite pentru a depăși așteptările clienților și pentru a avea afaceri de succes.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share