John Oldham, fostul șef al fabricii Ford din România, părăsește compania după 41 de ani

Manager al activităților de transport în Europa ale producătorului auto Ford, din aprilie 2018, John Oldham și-a anunțat retragerea din compania pentru care a lucrat în ultimele patru decenii.

“După aproape 41 de ani, m-am retras de la Ford Motor Company. Aș dori să mulțumesc celor trecuți și prezenți pentru ajutor, sprijin, îndrumare și conducere. Cu siguranță, viziunea lui Henry Ford, de a deschide autostrăzile și căile de acces către toți oamenii, mi-a permis să progresez și să mă dezvolt în această companie minunată, plină de dinamism”, a anunțat John Oldham pe LinkedIn.

Cariera lui John Oldham, un specialist de top, care a îndeplinit diverse roluri în zona de producţie la Ford Marea Britanie şi Ford Europa, este legată strâns și de România. A fost numit manager al uzinei de motoare Ford de la Craiova, în 2014, iar în 2016 a devenit director al uzinei și președinte al consiliului director Ford România. De la numirea în funcția de manager al activităților de transport, s-a ocupat de activitățile de logistică și transport la Ford Europa.

Articolul anterior

Daniel David este noul președinte al Consiliului Național al Rectorilor

Articolul următor

PSA fuzionează cu Fiat Chrysler. Apare Stellantis, al patrulea cel mai important constructor mondial

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share