JTI România, Top Employer pentru a șasea oară consecutiv

Compania JTI a fost certificată, pentru al șaselea an consecutiv, Top Employer România (Angajator de Top) și Top Employer Europe 2019, după evaluarea Institutului Top Employers. 

Institutul Top Employers a evaluat strategia privind talentele, planificarea forței de muncă, atragerea talentelor, programul de integrare a noilor angajați, training și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea carierei,  compensații și beneficii, cultura organizațională. 

“Certificarea reprezintă încă o recunoaștere a calității managementului resurselor umane și confirmă că avem valori extraordinare, pe baza cărora construim o cultură puternică. Aceste valori caracterizează modul nostru de viață și de lucru, și felul în care se raportează angajații, unii față de ceilalți și față de partenerii de afaceri. Ceea ce înseamnă nu doar investiții în programe de calitate pentru oamenii noștri, dar și o anumită atitudine, în sensul că <orice este posibil>, adică asumare, creșterea responsabilității și a motivării. Avem peste 1.100 de angajați și îi mulțumesc fiecăruia în parte pentru că, zi de zi, trăiesc valorile companiei, prin dedicare și munca depusă”, declară Mark Rock, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

JTI face parte dintre cele 15 companii certificate Top Employer în România. JTI virează anual la bugetul de stat circa 800 de milioane de euro, care reprezintă accize, TVA și alte taxe. Până la 80 la sută din prețul unui pachet de țigarete înseamnă taxe către stat. România se numără printre cele 77 de țări în care JTI este prezentă la nivel global. Recent, la Amsterdam, JTI a primit certificarea Global Top Employer, a cincea oară consecutiv.

Cercetarea Institutului Top Employers confirmă succesul practicilor de resurse umane din 58 de entități ale companiei, aflate în 53 de țări. Doar 14 companii sunt certificate Top Employer la nivel mondial, iar JTI este una dintre ele. JTI și-a început activitatea în România în 1993.

Articolul anterior

Proprietarii Arctic deschid un birou de cercetare-dezvoltare în România. Iași și Timișoara, pe lista scurtă

Articolul următor

Revolut recrutează peste 200 de oameni, în echipe locale - în România, caută PR Manager, Business Development Manager și Community Manageri

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share