Kaufland România va oferi prime de Crăciun pentru toți angajații săi

În semn de apreciere pentru implicarea echipei și de mulțumire pentru eforturile dintr-un an plin de provocări, Kaufland România va oferi prime de Crăciun pentru toți angajații săi.

Bonusurile vor fi calculate în funcție de vechimea în companie și vor fi oferite din 15 decembrie. Valoarea lor totală trece de 6,5 milioane de lei.

Anul acesta, compania a acordat tuturor colegilor mai multe beneficii suplimentare în bani, printre care bonusul oferit în semn de recunoștință pentru munca depusă cu ocazia aniversării a 15 ani în România, voucherul pentru o mică petrecere acasă, în familie, ce a înlocuit petrecerea comună din companie, și voucherele de Paște, 1 iunie și Moș Nicolae. Toate aceste beneficii se ridică la valoarea de peste 25 milioane de lei. În aprilie, Kaufland a mai oferit un bonus de 1,6 milioane de euro echipelor sale și a introdus și plata imediată a orelor suplimentare efectuate.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Peste 700 de persoane au fost angajate de Kaufland România de la începutul anului și până în noiembrie. Retailerul continuă și dezvoltarea programului ACCES (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale) de integrare a persoanelor cu dizabilități și angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot candida online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail, la cariere@kaufland.ro, sau la numărul de telefon 021 9132.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Suplimentat an de an, venitul brut minim lunar la Kaufland România este în prezent de 3.650 de lei, de la 1 martie, cu 60 la sută peste salariul minim pe economie din România. Angajații au acces la o listă de beneficii actualizată constant, de la dezvoltare profesională și până la servicii suplimentare pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Articolul anterior

Guvernul francez a lansat programul de burse de master şi doctorat, ediţia 2021-2022

Articolul următor

Cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est are un nou CEO

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share