KFC recrutează 400 de oameni pentru restaurantele din toată țara

Franciza deținută pe plan local de Sphera Franchise Group oferă 400 de oportunități de angajare în restaurantele din București și provincie, pentru diferite funcții: lucrători bucătărie, casieri, curieri, manageri, și în serviciul propriu de livrare – KFC Delivery, care este în continuă expansiune.

KFC oferă program flexibil și venituri de la 2.400 lei net pentru Crew Member, din luna a treia de colaborare, de la 3.500 lei pentru posturile de manager și de la 4.740 lei pentru directorii de restaurante. Sumele includ salariul, tichetele de masă și bonusurile acordate în funcție de performanțe.

La angajare, oferta presupune salariul de încadrare, cu posibilitatea de majorare după două luni de activitate, un an și doi ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne (spre exemplu, prima de loialitate, care se acordă la un an, la zece ani, la 20 de ani).

Cei care își doresc să facă parte din echipa KFC pot opta pentru un program de lucru de 12, opt, șase sau patru ore. Indiferent dacă e vorba de un job de bază sau unul secundar, pentru întregirea veniturilor, despre primul job sau schimbarea domeniului de activitate, despre candidați minori sau 50+, KFC are pachete de angajare pentru toate categoriile.

Experiența de lucru anterioară nu este necesară. KFC asigură un program de instruire care îi ajută pe cei recent intrați în echipă să se integreze și să-și înțeleagă atribuțiile. Angajații au posibilitatea de a avansa și de a-și contrui o carieră într-o companie internațională. KFC are pe plan local 88 de restaurante și peste 3.600 de angajați. Fiecare unitate lucrează cu echipe de 35 până la 60 de angajați.

Mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC pot fi găsite pe paginile de Facebook și Instagram KFC România și pe site-ul kfc.ro.

Articolul anterior

Consiliul Investitorilor Străini are o un nou președinte

Articolul următor

Benetton oprește producția de îmbrăcăminte în România și își vinde activele din Arad

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share