London Stock Exchange Group ajunge la 200 de angajați în România și vrea să-și dubleze echipa anul acesta

Centrul de Tehnologie și Operațiuni din București al London Stock Exchange Group (LSEG) a atins pragul de 200 de angajați, specializați în diverse tehnologii și roluri corporate.

Hub-ul din București joacă un rol esențial în furnizarea de servicii grupului la nivel global și clienților săi din întreaga lume. LSEG a organizat spațiul de birouri din zona de centru-vest a Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Politehnica, pentru a găzdui 400 de angajați, până în 2021. Compania recrutează pentru o gamă largă de oportunități pentru echipa sa din Bucureşti; Ingineri specializați în Software și Infrastructură în Java, Python, SQL, C ++, C #, Linux, Sybase, Drupal.

LSEG se angajează să dezvolte capacitățile pieței de capital din România și consideră că Centrul de Tehnologie și Operațiuni este bine poziționat pentru a furniza servicii și pentru a oferi sprijin entităților operaționale ale grupului din întreaga lume. Compania vrea să contribuie la ecosistemul educațional din România prin dezvoltarea unui parteneriat strategic, pe termen lung, cu Universitatea din București și ASE București. Parteneriatele au fost lansate pentru corelarea ofertei educaționale cu cerințele actuale ale mediului socio-economic local.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

“Angajații noștri joacă un rol important în proiecte-cheie de infrastructură și tehnologie din grup. Prin creșterea preconizată pentru următorii doi ani, ne așteptăm să consolidăm capacitățile data science și să putem crea și susține noi divizii. Ne concentrăm mult pe dezvoltarea și bunăstarea oamenilor noștri, pentru că ne dorim o echipă implicată, iar orice angajat să-și poată continua călătoria și evoluția în carieră în grupul LSEG”, declară Andreea Stănescu (foto), director general London Stock Exchange Group.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

DESPRE LONDON STOCK EXCHANGE GROUP ROMÂNIA

London Stock Exchange Group oferă servicii de infrastructură hardware și software piețelor de capital. Lansat în mai 2018, centrul R&D din București le oferă angajaților oportunitatea să lucreze cu echipe globale și să se implice direct în designul și implementarea de proiecte inovatoare. Ei își pot începe cariera susţinuți de programe de training personalizate și se vor implica în proiecte pentru dezvoltarea skill-urilor, prin colaborarea cu profesioniști și experţi în domenii de interes, prin implicarea directă în programe de CSR sau prin colaborarea cu ONG-uri.

Articolul anterior

Brandul Banca Transilvania "valorează" 370 milioane de dolari. Cel mai valoros brand bancar din lume trece de 80 miliarde de dolari

Articolul următor

Proprietara Famaciei Tei se "bate" cu "greii" din retailul farma, cu doar şase farmacii. Afaceri de 600 de milioane de lei, în 2019

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share