Lugera – The People Republic, prima companie din România ce obține certificatul de “sănătate” financiară MSI 20000

COLABORARE. Cristian Mocanu (director general IWK-Corporate) și Bogdan Gabor (Country Manager Lugera).

Grupul german DEKRA, nr. 1 european în materie de audit și certificare, a acordat companiei Lugera – The People Republic certificatul de atestare a calității situației financiare a companiilor – MSI 20000, în urma unui audit realizat în colaborare cu IWK Corporate și încadrat în mod strict în baza specificațiilor standardului MSI 20000, standard elaborat de MSI Observatory.

Lugera – The People Republic furnizează servicii customizate de HR (recrutare și selecție, payroll, muncă temporară, outplacement, consultanță și alte linii de business) și este unul dintre jucătorii importanți din acest sector de activitate, cu o experiență de aproape 20 de ani, 7.000 de angajați și o cifră de afaceri de 85 milioane euro.

“Transparența și fiabilitatea financiară reprezintă un aspect crucial al dezvoltării economice și este important să fim aliniați la cele mai bune practici și standarde financiare. Este fundamental să avem și să păstrăm o bună stabilitate financiară, pentru noi și pentru partenerii noștri. MSI 20000 poate anticipa eventuale deficiențe, ceea ce îți permite să iei măsuri într-un timp cât mai scurt”, explică Bogdan Gabor, Country Manager Lugera.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

MSI 20000 este standardul internațional pentru determinarea calității situației financiare a companiilor, care a devenit, în ultimii 11 ani, un reper economic important la nivel global. Acesta reprezintă un indicator cu privire la guvernanța financiară a unei companii, informează asupra respectării bunelor practici în materie de gestiune financiară și îi conferă astfel un avantaj concurențial indiscutabil.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Conceput de experți financiari de prim rang, procesul de certificare utilizează o abordare sectorială pentru a analiza toate datele privind finanțele și managementul afacerilor, printr-un cadru și principii stricte, bazate pe mai multe criterii de evaluare. Diagnosticul este exprimat în funcție de principalele domenii de evaluare, precum gestionarea activelor și pasivelor, lichiditatea, riscurile și resursele umane, și aspectele comerciale, economice și financiare, și arată astfel o imagine completă asupra sănătății financiare a unei societăți.

MSI 20000 este dedicat tuturor companiilor, de toate dimensiunile și acoperă fiecare sector de activitate, inclusiv cel de resurse umane. “Procesul de certificare a fost unul laborios și de lungă durată, realizat alături de experți din Paris, însă noi considerăm că acest standard este extrem de util și ne va ajuta la eficientizarea întregului sistem financiar al companiei”, afirmă Bogdan Gabor.

Unul dintre obiectivele Lugera – The People Republic este înscrierea într-un proces de ameliorare continuă, pentru menținerea sa în topul companiilor de HR din România. Noua certificare atinge, în mod special, alte două obiective importante pentru companie: confirmă către mediul financiar (acționari, creditori) soliditatea și performanța sa financiară și oferă mediului economic (parteneri comerciali, clienți, furnizori) siguranța perenității și solvabilității societății.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share