PROFESIONIȘTI. Cursurile sunt ținute de experți ai companiei, care au dobândit expertiză și cunoștințe solide în România și prin cursuri de specializare în Grupul Renault.

Cu o experiență de 122 de ani în construcția de automobile în întreaga lume, Groupe Renault, prezent în România, din 1999, lansează în premieră platforma de consultanță și cursuri cu tematică specifică industriei auto: Renault Business Academy

Serviciile se adresează cu precădere furnizorilor care activează în domeniul auto, în țară și în străinătate, în Europa de Est. Orice companie care își propune să îmbunătățească performanța de business poate accesa, în format online, oferta de cursuri specializate în ceea ce privește fabricația și producția de vehicule. Platforma asigură și servicii de consultanță în business, prin modulele de management al calității și management de proiect. 

Cursurile sunt ținute de experți ai companiei, care au dobândit expertiză și cunoștințe solide în România și prin cursuri de specializare în Grupul Renault. Renault Business Academy este gândită ca o experiență de tipul Business to Business și își va adapta permanent tipurile de cursuri, în funcție de evoluția tehnologiilor folosite în construcția de automobile. Inițiativa contribuie la demersurile la nivel de industrie auto, de a crește integrarea locală în România. Cei interesați să acceseze de la distanță aceste cursuri pot afla mai multe informații direct de pe site-ul dedicat și la adresa de mail: renault.business-academy@renault.com.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Groupe Renault integrează în România toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare, în specializări diferite, pentru studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. În 2019, a avut o cifră de afaceri de șase miliarde de euro și se bazează pe mai mult de 17.000 de angajaţi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

78 de motive pentru care nu ar trebui “să te faci” farmacist

Câteva zeci de farmaciști care fac parte din grupul #SuntFarmacist, de pe…

Viață de chirurg: “Dintre toate specialitățile medicale, cele chirurgicale au fost mereu lăsate la urmă”

Dr. Laura Zarafin, medic secția ATI a Spitalului Colentina, consideră că riscurile…

Scrisoarea unui medic către ministrul Sănătății: “Înainte să avem un examen de rezidențiat mai exigent, e nevoie de o curățenie generală în sistemul universitar”

Un medic român îi răspunde dur, printr-o scrisoare deschisă, ministrului Sănătății, Sorina…

Președinta Colegiului Farmaciștilor din Iași: Farmaciile rămân fără angajați, fiindcă specialiștii refuză să lucreze pe salarii mizere

Farmaciile rămân fără angajați,  fiindcă mulți absolvenți ai Facultății de Farmacie aleg…