Maastricht School of Management România devine Bucharest International School of Management și lansează trei programe de licență cu diplomă britanică

După zece ani în care a oferit educație de leadership pentru peste 400 de studenți, Maastricht School of Management România trece la următorul nivel și devine Bucharest International School of Management (BISM).

Pentru a crește impactul avut în societate și în mediul de afaceri și pentru a pregăti tinerii mai bine pentru realitatea de business, școala lansează trei programe noi de licență sub acest nou nume, dezvoltate în parteneriat cu Abertay University din Scoția.

Atât programele existente anterior – Executive MBA, Fast Track Management Program și Master in Management -, cât și cele de licență, vor fi derulate sub egida BISM, din vara acestui an. Parteneriatul cu Maastricht School of Management Olanda va continua pentru programele de master și Executive MBA. Acestea vor urma aceeași rețetă consacrată de profesori cu experiență în business și curricula dezvoltată în ultimii zece ani. În schimb, programele de licență (Business Administration, Digital Marketing with Business Administration și Accounting and Finance with Business Analytics) vor fi livrate în parteneriat cu Abertay University din Marea Britanie. Predarea se va face în limba engleză, iar diploma de absolvire va fi oferită de universitatea britanică.

Înființată în 1888, Abertay este o universitate modernă, situată în inima Scoției, și are peste 4.500 de studenți din peste 60 de țări. Parteneriatul va aduce învățământul universitar britanic la București, prin cursuri predate de profesori și profesioniști de business români și internaționali. “Prin acest parteneriat, Abertay devine prima școală de business din Marea Britanie ce desfășoară programe de licență în România. Vom împărtăși expertiza noastră academică și de predare pentru a pregăti viitoare generație de profesioniști de business din România. La Abertay, ne mândrim cu pregătirea studenților pentru mediul de business, iar acest principiu care stă la baza cursurilor noastre va continua în cadrul parteneriatului cu BISM în această suită de programe de licență de business, marketing și contabilitate și finanțe”, spune Liz Bacon, Deputy Vice-Chancellor la Universitatea Abertay.

Sergiu Neguț, decan al Bucharest International School of Management – BISM, consideră că dezvoltarea noilor programe este un pas firesc în creșterea școlii. “A venit timpul să fim mândri de ceea ce suntem și ce putem oferi. Da, era o vreme când a copia modelul Vestului era un indicator de calitate. Însă am crescut și suntem pregătiți să integrăm metode vestice, curricula și pregătirea profesorilor cu cea mai bună înțelegere strategică, organizațională și de business a contextului local. Nu facem doar să livrăm cunoștințe – construim cunoașterea așa cum construim și caractere, în același timp. Setăm trendurile pentru următoare generație de lideri a României și din sud-estul Europei”.

Noile programe vor reflecta mai bine orientarea către dezvoltarea mediului de business local și vor marca începutul livrării de programe pentru un public mai tânăr: absolvenții de liceu. În plus, școala va continua să dezvolte parteneriate cu afaceri locale și internaționale pentru adaptarea curriculei la nevoile actuale, iar studenții vor fi implicați în proiecte reale de business, chiar din timpul studiilor.

Detalii despre toate programele pot fi găsite aici.

Maastricht School of Management România, actuala Bucharest International School of Management, a fost lansată în 2010, când a recrutat prima generație de studenți pentru programul de Executive MBA. Din 2019, oferă și un program de Master in Management, pentru absolvenții de licență care vor să se perfecționeze în arta și știința leadership-ului. În ultimii 11 ani, peste 400 de profesioniști din business au absolvit cursurile MSM România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share