Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova, “Cel mai bun manager” la Progresiv Awards

Foto: Marco Hößl @ LinkedIn

Kaufland este marele câștigător al acestui an la Progresiv Awards, competiția care premiază companiile, proiectele și oamenii care aduc plus-valoare pe piața locală de retail și FMCG.

Retailerul german este singura companie care a plecat acasă cu trei trofee, după ce a obținut cele mai multe puncte la categoriile Cel mai bun retailer internațional, Cea mai bună campanie CSR și Cel mai bun manager al anului.

Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova, își trece în “palmares” al doilea astfel de titlu. “Primesc această recunoaștere cu mare onoare și bucurie, dar mai ales cu responsabilitate. Dar meritul nu este doar al meu. Acesta este un premiu și pentru #TeamKaufland. <Nu poți aplauda cu o singură mână>, spune un proverb. N-aș fi CEO-ul care sunt fără echipa mea – 17.000 de colegi de la care încă învăț zilnic. Până la urmă, echipa e cea care creează managerul, nu invers”, a scris Marco Hößl într-un mesaj postat pe LinkedIn.

În finala acestei categorii, CEO-ul Kaufland România și Republica Moldova s-a aflat alături de Radu Savopol (CEO și co-fondator 5 to go), Albert Davidoglu (CEO Macromex), Ioana Boghenco (CEO Interbrands Orbico) și Daniel Gross (CEO PENNY România).

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share