17 angajați JYSK au alergat la Azuga Trail Race powered by JYSK

După șapte ani, Azuga Trail Race a revenit în calendarul de competiții dedicate iubitorilor de alergare montantă. Peste 400 de participanți au luat startul în cele patru curse de la Azuga Trail Race powered by JYSK, într-o atmosferă minunată și un peisaj de vis. Printre participanți s-au numărat și 17 colegi care au format Echipa JYSK.

Toamna nu e chiar cel mai așteptat anotimp. Vremea se răcește, plouă, se întunecă mai devreme, se cam termină perioada de vacanțe și știi că în curând o să fie și mai frig, și mai înnorat, și mai întuneric. Dacă nu ești o fire poetică, căreia să îi tresalte inima de bucurie când se plimbă prin parc și vede toate nuanțele posibile de portocaliu și ruginiu, perioada asta e doar începutul unui lung sezon rece, de așteptare.

Fie că te bucură toamna, fie că nu te sensibilizează deloc, poți începe de pe acum pregătirile, pentru ca anul viitor să vii în locul unde toamna arată cel mai frumos.

Echipa de alergători JYSK la Azuga Trail Race powered by JYSK. 

Alergare montană pe trasee pitorești

În acest final de octombrie, într-o sâmbătă dimineață, peste 400 de iubitori ai mișcării și ai muntelui s-au aflat la Azuga, la baza pârtiei Sorica, pregătiți pentru startul competiției Azuga Trail Race powered by JYSK. Printre ei s-au aflat și 17 angajați de la JYSK dornici să facă mișcare, să își testeze limitele și să se bucure de un traseu montan cu peisaje care îți taie răsuflarea chiar mai mult decât efortul depus.

Participanții au putut opta pentru patru curse cu grad de dificultate diferit: 13 km, 20 km, 31 km și Sorica Suntet Vertical – o cursă nocturnă de doi kilometri, cu o diferență de nivel de 550 m.

Prin Munții Baiului, concurenții au alergat pe drumuri forestiere, pe poteci de munte și chiar pe o zonă de creastă alpină. Chiar dacă efortul depus a fost considerabil, toată lumea a fost plină de energie, iar concentrarea nu a șters deloc de pe chipul concurenților zâmbetul larg și bucuria sinceră de a fi prezenți la Azuga.

Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria, a participat la cursa de 20 km și a fost încântat de experiența avută.

“Organizarea evenimentului a fost foarte bună, iar atmosfera specială creată de participanți m-a făcut să mă simt extraordinar. Vremea a fost foarte bună și am putut să ne bucurăm de natura de toamnă, cu niște peisaje de poveste, întâlnire de-a lungul  traseelor diverse pentru care puteai opta în cadrul cursei”, spune Alex Bratu. 

Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria, a participat la cursa de 20 km.

O cursă în echipă

Raul Ardelean, Retail Manager, a alergat alături de colegii săi, Liviu Apreotesei, District Manager, și Andreea Zahanagiu, Retail Manager. Raul are experiență la astfel de competiții, a participat recent la o altă alergare montană la Predeal, iar acum a stat alături de colegii lui tot traseul, pentru a-i încuraja.

“A fost o experiență completă, a fost o provocare să urcăm de la baza pârtiei de schi până pe creastă. Am început cu un traseu greu de urcat, dar am avut un sentiment de reușită în momentul în care am ajuns în vârf împreună cu colegii mei. Traseul de la Azuga a fost mai dificil și mai lung, dar și peisajele au fost mai frumoase, iar atmosfera a fost foarte bună de când am început și până la linia de sosire”, spune Raul Ardelean.

Teodor Băcescu, director adjunct de magazin JYSK Curtea de Argeș, a venit la Azuga alături de colegul său, Ionuț Anghel. Ambii au venit cu familiile, care i-au încurajat la startul concursului.

“Traseul a fost extrem de greu. Știam că mă bag în ceva greu, dar a fost chiar mai greu decât mă așteptam. Am scos un timp bun însă, sunt mulțumit, iar experiența a fost extraordinară. Aș recomanda oricărui om care dorește să iasă din rutina zilnică și care are condiție fizică să participe la cursă. E o realizare pentru mine să alerg 20 de km pe munte. Eu alerg pe stadion, dar nu are nicio legătură stadionul cu muntele. Oricât ai fi de antrenat pe stadion, pe munte este altceva. Mi-am luat și familia, soția și copilul, am venit alături de colegul meu, am vizitat și zona cu ei, și Peleșul, am mai ieșit din cotidian, mai ales că este toamnă și peisajul este minunat”, spune Teodor Băcescu.

Pasiune pentru sport

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria, a participat la cursă împreună cu băiatul ei, Alex. Amândoi sunt pasionați de mișcare și de munte și au mai participat la concursuri de hiking și orientare montană.

“Sunt foarte bucuroasa că am participat la această cursă de alergare montană pe o vreme excelentă și alături de colegii mei din JYSK. Sunt mândră că, alături de JYSK, pot susține sportul și pe cei care se implică și organizează astfel de competiții. Este minunat să iei parte la astfel de evenimente, unde poți experimenta o mulțime de senzații și unde poți să îți testezi limitele”, spune Iraida Paiuc.

Pentru Irina Melente, Social Media and Digital Coordinator, aceasta a fost prima cursă de alergare montană. Irina merge des în drumeții la munte, iar la Azuga a venit alături de o prietenă care participă la maratoane și, ca și ea, iubește muntele. 

“Azuga TrailRace a fost prima mea cursă de alergare montană, m-am bucurat de atmosferă și organizarea foarte bună, iar cursa a avut suficient de multe provocări. Pe scurt, combinația perfectă de sport și aer curat pe vreme de munte în care le ai pe toate: soare, ploaie, ceață și vânt puternic pe creste, care îți testează limitele. Mă bucur că am avut șansa să simt satisfacția și starea de bine pe care participarea la o astfel de competiție ți-o oferă, atunci când am ajuns la finish”, spune Irina Melente.

DESPRE JYSK

Este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Desfășoară operațiuni în 50 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3.000 de magazine. Luna trecută, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă a inaugurat magazinul cu numărul 108 în România, la Baia Mare. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea unui magazin la Oradea.

Articolul anterior

Cel mai amplu hub de evenimente online dedicat profesioniștilor IT și developerilor, aproape de start

Articolul următor

TikTok scurtează programul de lucru al angajaților săi. Pentru ore suplimentare, e nevoie de aprobare

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share