PwC România angajează 150 de tineri în departamentele de audit şi taxe

Procesul de recrutare lansat de PwC România este destinat atât studenților și absolvenților, cât și persoanelor cu 1-2 ani de experiență.

Cei aproximativ 150 de noi “recruți” se vor alătura, din toamnă, echipelor de audit și taxe care lucrează în birourile PwC din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. Procesul de recrutare este compus din pași ce vin în întâmpinarea flexibilității în comunicare a tinerei generații. Totul începe pe pwc.com/beagamechanger, unde candidații își vor alege nivelul de pentru care vor aplica și vor urma pașii de pe platformă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

PwC România a cunoscut o creștere rapidă a cifrei de afaceri, în ultimii doi ani. A depășit pragul de 200 de milioane de lei, concomitent cu creșterea substanțială a numărului de consultanți. În acest moment, are peste 750 de profesioniști, în șase birouri din România și Republica Moldova. “Avem planuri ambițioase de a continua să atragem cele mai promițătoare talente de pe piață și a le oferi oportunități excepționale de carieră. Suntem conștienți că oamenii sunt activul cel mai valoros al firmei și investim substanțial în dezvoltarea continuă și în procesul de învățare, pe tot parcursul carierei. Nu în ultimul rând, ne concentrăm pe crearea unei culturi organizaționale bazată pe valori, specifică PwC, și le dăm consultanților noștri posibilitatea de a fi implicați în proiecte complexe, ce contribuie la rezolvarea unor probleme importante, atât pentru clienții noștri, cât și pentru societate, în ansamblul său”, declară Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Tot ce înseamnă preselecția candidaților se va face online, începând cu un test de aptitudini și un video interviu. Căutăm candidați cu capacitate de sinteză, care pot privi lucrurile în profunzime, ambițioși și care își doresc să lucreze în echipe pentru proiecte complexe și de impact. Căutăm oameni cu background academic divers, ce poate fi dezvoltat în interiorul firmei.

Raluca Gădiuță

Manager Human Capital @ PwC România

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări, cu mai mult de 236.000 de specialiști dedicați oferirii de servicii de audit, consultanță fiscală și consultanță pentru afaceri.

Articolul anterior

DHL Carpathian Marathon se "mută" în inima munților Carpaţi

Articolul următor

Timișoara: Singura campioană olimpică la maraton a României se alătură Liberty Marathon

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share