Medalii de aur și de bronz pentru studenții Universității Babeș-Bolyai la competiția internațională de studii de caz din Madrid

Studenții Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor de la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) au reușit o performanță unică la competiția internațională de studii de caz organizată, luna trecută, de IE Business School din Madrid.

Echipa UBB, formată din Antal András, Bugár Anna și Kovács Kata (Finanțe și bănci), respectiv Tófalvi Krisztián (Informatică economică), a fost singura care s-a calificat în finala ambelor probe ale concursului. S-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la prima probă și a obținut locul III la a doua. Studenții au fost însoțiți la concurs de prof. univ. dr. Szász Levente, coordonatorul echipei, și au fost pregătiți în colaborare cu lect. univ. dr. Rácz Béla-Gergely și conf. univ. dr. Györfy Lehel.

La prima probă, concurenții au avut sarcina să dezvolte o strategie pe termen scurt și pe termen lung pentru compania Sushita, o rețea de restaurante din Spania. Studenții clujeni au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, înaintea gazdelor de la IE Business School (Spania) și a echipei de la Frankfurt School of Finance & Management (Germania). A doua probă a constat în elaborarea unui plan strategic pentru grupul hotelier Radisson, în scopul expansiunii în regiunea asiatică. Pe primele două locuri s-au aflat BI Norwegian Business School (Norvegia) și University of Southern California, Marshall School of Business (SUA), iar pe locul III – echipa UBB.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share