Mihai Leu și-a oferit prima medalie de aur pentru copiii care luptă cu cancerul

Primul campion mondial la box profesionist și campion național la raliu, Mihai Leu, s-a alăturat programului gratuit de testare genetică pentru copiii recent diagnosticați cu cancer, dezvoltat de MedLife – #SperanțaNuMoareDeCancer.

Mihai Leu și-a donat prima medalie, obținută la Campionatul Național de Box din 1983, pentru a fi topită și trasformată în 100 de fundițe aurii, simbol al luptei împotriva cancerului pediatric. Primele 21 de fundițe au fost oferite, la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, copiilor care au învins cancerul și au devenit Campioni ai Speranței. Alte 79 de fundițe rămân expuse la Institutul Oncologic din Cluj, în așteptarea campionilor.

MedLife este operatorul care deține cea mai mare expertiză în sfera de secvențiere genetică și una dintre cele mai mari rețele de laboratoare și centre de recoltare la nivel național. Lansat în urmă cu un an, programul #SperanțaNuMoareDeCancer a avut ca beneficiari 300 de copii, mai mult de jumătate din numărul celor diagnosticați anual cu afecțiuni oncologice.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share