Ploiești: Adient TRIM a trecut de 1.900 de angajaţi şi recrutează încă 150

Adient TRIM Ploieşti, a doua cea mai mare fabrică deţinută de Adient în România, continuă angajările şi caută încă 150 de tapiţeri, pentru a ţine pasul cu cererea în creştere a pieţei auto.

Angajaţii Adient Trim Ploieşti lucrează în trei schimburi și produc tapiţerii pentru scaune auto. Potrivit conducerii companiei, condiţiile de muncă oferite şi salarizarea sunt la cele mai înalte standarde, iar beneficiile peste media pieţei locale. “Activăm într-o industrie în care România are încă multe de demonstrat. La Ploieşti producem cu mândrie tapiţerii premium, pentru cele mai importante mărci de maşini din lume. Cererea este mare, pentru că lucrăm produse de cea mai bună calitate, la preţuri competitive”, declară Costin Trîmbiţaşu, director Adient TRIM Ploieşti.

Adient s-a desprins din Johnson Controls în toamna anului 2016 şi aniversează un an ca entitate de sine stătătoare. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie. “Viitorul Adient TRIM Ploieşti este, cu siguranţă, în segmentul produselor premium. Aici îmbunătăţim experienţa unei lumi în mişcare, ne demonstrăm excelentele capacităţi operaţionale, producem la preţuri competitive şi urmărim în permanenţă să întrunim aşteptările clienţilor noştri”, afirmă Vladimir Teplik, VicePresident Operations Trim, care a vizitat recent fabrica din Ploieşti.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are în total de 5.800 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie, la Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii) și Piteşti (tapiţerii).

DESPRE ADIENT

Este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări, produce și livrează scaune – de la sisteme complete până la componente individuale – pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. Munca echipei Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule, în fiecare an.

Articolul anterior

Diaspora StartUp: câte 40.000 de euro pentru românii de peste hotare, care vor să pornească o afacere acasă

Articolul următor

Ce cred directorii generali din România despre digitalizare

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share