Nagarro recrutează 50 de specialiști IT. Cele mai multe posturi sunt dedicate tehnologiei Java

Lider global în inginerie digitală și soluții tehnologice, Nagarro are 50 de posturi disponibile la nivel național. Cele mai multe sunt dedicate tehnologiei Java, iar alte specializări și tehnologii căutate sunt frontend developer, DevOps și .NET.

În urma finalizării fuziunii cu iQuest, Nagarro avea în România, la începutul lunii octombrie, circa 815 angajați, iar în ultimele două luni a recrutat încă 20 de specialiști IT. Noii angajați, ca și cei actuali, vor lucra remote, în echipe mixte din geografii diferite, întrucât cultura Nagarro încurajează un mod de lucru distribuit și un model organizațional antreprenorial, plat și agil.

“Suntem o națiune de Nagarrians, super-puterea noastră este CARING și stă la baza a tot ce facem. Ne împinge să excelăm în digital product engineering, să rezolvăm provocări complexe prin inovație și, fiindcă suntem agili, ne împinge să livrăm soluții din categoria thinking breakthroughs, împreună cu și pentru clienți care ne sunt alături chiar și de mai bine de un deceniu”, declară Voicu Stoiciu, Managing Director Nagarro România.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Portofoliul de clienți Nagarro include peste 750 dintre cele mai importante companii la nivel global, din industriile de manufacturing, transport & logistics, banking & insurance, life sciences, automotive, digital, retail și telecom, din SUA, Marea Britanie, Elveția, Germania, Spania, Italia, Austria și statele nordice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În fiecare an, împreună cu universitățile tehnice din orașele mari din România, specialiștii Nagarro susțin sesiuni pe diverse tematici din industria digitală și colaborează la crearea cursurilor cu o curriculă clar definită, pentru a obține o calificare tehnică. Studenții din anii terminali pot participa la un program de formare profesională, ceea ce îi ajută în viitoarele cariere în IT. “Ne confruntăm cu o luptă acerbă pentru talente. Pe de o parte, e destul de dificil să găsești pe piață suficienți oameni cu înaltă calificare. Pe de altă parte, generația actuală de specialiști IT este caracterizată de dorința de învățare continuă și perfecționare. Prin urmare, Nagarro oferă numeroase programe pentru a satisface aceste nevoi”, spune Voicu Stoiciu.

Pe lângă ofertele disponibile pentru specialiștii IT, Nagarro le oferă angajaților săi acces la platforma globală internă Nagarro University, prin care se pot dezvolta profesional prin participarea la workshop-uri și sesiuni tehnice și susținerea periodică de teste.

DESPRE NAGARRO

Este lider global, cu servicii complete în ingineria digitală. Compania este specializată în servicii tehnologice de “transformare a afacerii”, inclusiv inginerie digitală de produse, comerț electronic și servicii de customer service, cu capabilități de Inteligență Artificială și Machine Learning, soluții cloud și IoT și servicii de consultanță în implementarea sistemelor ERP de ultimă generație. Are o bază largă de clienți internaționali, cu care colaborează pe termen lung, în principal în Europa Centrală, cu precădere în Germania, și în America de Nord. Ea include o serie de companii globale consacrate și furnizori independenți de software, alți lideri de piață și industrie și clienți din sectorul public. În total, grupul Nagarro avea peste 8.400 de angajați, la 30 iunie 2020.

Articolul anterior

Carrefour România are un nou Chief Information Officer

Articolul următor

Planurile comunității Undelucram.ro, în 2021: accelerarea creșterii platformei în regiune și atragerea unei finanțări de cel puțin 750.000 de euro

Articole din aceeași categorie
Total
5
Share
Close