Norvegienii de la Consignor îşi extind biroul din București

Compania internaţională de software îşi extinde biroul din Bucureşti în clădirea Victoria Center, din centrul Capitalei.

Tranzacţia presupune securizarea suprafeţei existente, de 1.500 de metri pătraţi, şi contractarea unui spaţiu suplimentar de 500 de metri pătraţi, din toamna anului viitor.

“Această tranzacţie reconfirmă tendinţa ultimilor ani, în care firmele de IT, cel mai dinamic sector pe piaţa locală de birouri, investesc în sedii de calitate, situate în zone centrale, cu acces la mijloace de transport în comun şi o gamă largă de servicii. Extinderea Consignor reprezintă o nouă dovadă că Bucureştiul are un bazin extins de talante IT și că este o destinaţie strategică pentru marile companii de profil”, declară Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Victoria Center este o clădire clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă de circa 8.500 de metri pătraţi. Imobilul are un grad de ocupare de 100 la sută și este situat la intersecţia dintre Calea Victoriei şi strada Frumoasă, la 300 de metri de staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Articolul anterior

Ministrul Transporturilor: “Informațiile despre interzicerea Uber sunt fake news”

Articolul următor

Revolut: +250.000 de utilizatori, la un an de la lansarea în România. Cine sunt utilizatorii și pe ce cheltuie banii?

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share